Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Відома в Україні продюсерка Олена Мозгова живе дуже насиченим життям, частина якого вона із задоволенням висвітлює у соціальних мережах. Як правило, на сторінках Олени з’являється дуже багато інформації про збори для ЗСУ та інших її проектів, пов’язаних із творчістю. Іноді знаменитість порушує дуже важливі та актуальні теми, а також висловлюється про події, що відбуваються в країні та її особистому житті.

Олена Мозгова зворушливо привітала дуже близьку для неї людину
Олена Мозгова зворушливо привітала дуже близьку для неї людину

Так, напередодні Мозгова оприлюднила зворушливий пост, у якому звернулася до дуже близької подруги – блогерки, духовного лідера, автора методики розвитку свідомості, філософа, мислителя та творця Дарини Фрейн.

Під відеороликом на якому зображено їхню спільну фотографію, 50-річна Олена написала дуже проникливий текст, де зізналася, що Дарина стала дуже близькою людиною. Розповіла, як подруга допомагає їй у важкі моменти, як мотивує та “висвітлює шлях, коли темно”.

“Дякую що Ти така різна і можеш бути блискавкою, дати «люлєй» чи навіть спалити нах.. а можеш огорнути своїм сяйвом і дати можливість осягнути, що час «стрибати» на новий рівень . Ти Сяйво – Дарина”,- написала Мозгова.

Далі вона подякувала подрузі за те, що та з’явилася в її житті та побажала їй щастя, натхнення та реалізації всіх планів.

Зазначимо, що 39-річна Дарина Фрейн відома як автор методики розвитку свідомості Нанте-Намар. Крім духовних практик подруга Мозгової є власником маркетинг-агентства та автором онлайн-журналу. Вона також, як і Олена, активно веде соціальні мережі, які читають 11 тисяч користувачів. У 2017 році Фрейн брала участь у телевізійному шоу “Битва екстрасенсів” на каналі СТБ.

Олена Мозгова зворушливо привітала дуже близьку для неї людину
Олена Мозгова зворушливо привітала дуже близьку для неї людину

Схожі статті

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.