Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Народна артистка України Ольга Сумська має дві дорослі дочки. Старша Антоніна народилася 34 роки тому у першому шлюбі з актором Євгеном Паперним, молодша Ганна з’явилася на світ у другому шлюбі актриси з Віталієм Борисюком. Цього року дівчині виповнилося 22 роки. Вона, як і раніше, живе з батьками в Києві і минулого року їздить з мамою на гастролі.

А нещодавно Ольга Сумська разом із молодшою ​​донькою побували у столиці Нідерландів Амстердамі. Атмосферні фото з подорожі можна побачити в Інстаграмі Анни. На кадрах дівчина з’явилася у стильному светрі сірого кольору та джинсах. Доповнили образ мініатюрна сумочка Chanel та окуляри.

22-річна донька Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму
22-річна донька Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

У той час, як Ганна разом з мамою гуляли Амстердамом, її рідна сестра Антоніна Паперна також засвітилася в Інстаграм. Вперше за довгий час у мікроблозі актриси з’явилися фотографії, які, зважаючи на все, були зроблені під час чергової фотосесії. У кадрі 34-річна Тоня Паперна з’явилася у білому сарафані, чоботях-козаках та ковбойському капелюсі. На одному з фото молода жінка позувала разом із конем.

Дочка Ольги Сумської показала, як живе у Москві
Дочка Ольги Сумської показала, як живе у Москві

Зазначимо, що на відміну від молодшої сестри, доступ до сторінки якої відкритий для всіх, Інстаграм Паперної можуть бачити лише користувачі з Росії. Для українців доступ закрито.

Нагадаємо, що в перші дні війни, коли користувачі Мережі почали звертатися до дочки Сумської з проханням висловитися про напад російських військ на Україну, Антоніна обмежила можливість писати коментарі під своїми фото, а потім взагалі закрила сторінку. За два з половиною роки Тоня жодного слова не сказала про війну. В одному зі своїх інтерв’ю Ольга Сумська на виправдання доньки сказала, що молода жінка боїться відкрито висловлюватися, щоб не нашкодити собі та своїм дітям.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

Вперше місяці Паперна взагалі не з’являлася на публіці. Почекавши час, потихеньку вона почала виходити у світ. У 2023 році стало відомо, що старша дочка Сумської зіграла одну з ключових ролей у новому серіалі під назвою “Постукайся в мої двері в Москві”.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Схожі статті

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.