Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

38-річна співачка Злата Огнєвіч, яка дуже сильно прив’язана до своїх батьків і сестри, відправилася до них в гості. У своєму stories вона опублікувала відео на якому показала, що їде в гості до своєї родини. З самого початку її зустріла рідна сестра та ще зовсім маленький племінник. Останній, хоч тільки і почав ходити, а вже самостійно та по-діловому вміє вигулювати свого песика. Таким чином, приїхавши в гості до родини співачка одразу ж потрапила на прогулянку до своєї сестри з її сином. Разом вони дуже добре провели час, а потім пішли до будинку.

У приміщенні на них всіх чекали батьки. Цього разу Злата Огнєвіч показала не лише свою маму, а й свого 70-річного батька. Він явно того не хотів, але від камери зірки йому вже було нікуди сховатися і він все ж таки, підняв голову і помахав підписникам зірки. Злата Огнєвіч розповіла, що розмовляючи з татом, він говорив їй про те, як зовсім нещодавно подолав більше 2000 метрів, піднявшись у гору, яка називається Афон. Це сталося у на північно-східному узбережжі Греції, між затоками Айон-Орос та Ієрісос Егейського моря.

Злата Огнєвіч розповіла, як її 70-річний батько підкорив гору Афон
Злата Огнєвіч розповіла, як її 70-річний батько підкорив гору Афон

Загалом, мало того, що тато Злати Огнєвіч зміг подолати такий здоровезний піший маршрут у гори, так він ще й сам по собі виглядає дуже міцним, вгодованим і сильним чоловіком. Якби співачка не оприлюднила його вік, одразу б, так і не сказати, що йому вже цілих 70 років. Виглядає він, явно років десь так на 50, не більше.

Після цього знаменитість показала свою маму. Вона також виглядає досить сильною, гарною та ніжною жінкою. Злата Огнєвіч попросила її, аби вона сказала її прихильникам щось філософське перед сном. Жінка повідомила, що всім нам завжди потрібно пам’ятати про те, що найдорожче, що ми маємо в нашому житті — це наша родина. І тому, потрібно поважати, любити один одного і якомога частіше намагатися бути разом. Також вона побажала українцям, щоб у їх домівках було лише щастя.

Схожі статті

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.