Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

Коли співачка Камалія повідомила про розлучення із впливовим чоловіком – британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, який багато років будував бізнес в Україні, для всіх її шанувальників це стало справжнім ударом. Їхній шлюб тривав 20 років і зовні все виглядало дуже гідно – Захур дуже кохав і захоплювався своєю молодою та  талановитою дружиною і виконував усі її забаганки. Камалія, у свою чергу, підтримувала чоловіка у всьому і була вірною, люблячою та вдячною партнеркою. Коли почалася війна, мільярдер зробив усе можливе для безпеки сім’ї, а також активно допомагав Україні.

Камалія зізналася, чи відповідають дійсності чутки про проблеми в її сімʼї
Камалія зізналася, чи відповідають дійсності чутки про проблеми в її сімʼї

Здавалося, все ідеально, проте 2023 році артистка вирішила розірвати шлюб. Довгий час Камалія не називала причини, а через рік зізналася, що приводом для розлучення із Захуром стала велика сварка з його старшою дочкою від першого шлюбу через різні погляди на війну в Україні. Мільярдер став на бік дитини і в сварці з дружиною сказав, що він швидше покине її, ніж перестане спілкуватися з дорослою дочкою. Камалію дуже образили слова чоловіка, і вона подала на розлучення.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна
Дочка Мохаммада Захура Тетяна

З того часу її життя кардинально змінилося. Більшість часу артистка зараз проводить в Україні, але це не заважає їй періодично їздити до Великобританії, де, як і раніше, залишаються її дочки – Арабелла та Мірабелла. Дівчата живуть у будинку свого батька у Лондоні та ходять до елітної англійської школи. У відносинах із Захуром все стабільно – пара як і раніше багато часу проводить разом.

Камалія показала, чим займаються її донечки у Лондоні
Камалія показала, чим займаються її донечки у Лондоні
Камалія опублікувала кадри зі спільної прогулянки з ексчоловіком
Камалія опублікувала кадри зі спільної прогулянки з ексчоловіком

Так, напередодні Камалія оприлюднила ролик, у якому показала момент прощання з дочками, які з батьком приїжджали в Україну. Це виглядало дуже зворушливо.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.