“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Ні для кого не секрет, що Святослав Вакарчук завжди надихався коханням та дружбою для написання своїх пісень. І так само велику роль зіграла любов до Батьківщини. Мабуть саме тому він одразу здобув велику популярність і став відомим не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Пісні Святослава Вакарчука слухали навіть ті, хто українською мовою не володів.

Святослав Вакарчук розповів про свою нову любов

Святослав Вакарчук зізнався, чому перебуває у розлуці з родиною
Святослав Вакарчук розповів про свою нову любов

Тому не дарма кажуть, що виконавець дійсно посприяв популяризації української культури.

І хоча муза для творця грає далеко не другорядну роль, все ж таки найголовнішу отримує інструмент, який допомагає йому створювати шедеври. Нещодавно Святослав Вакарчук зізнався у коханні до своєї гітари, яка допомогла йому пройти непростий шлях, була вірною супутницею та найбільшою любов’ю.

Зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook фото з гітарою, назвавши найріднішим інструментом, з яким дав кілька сотень виступів на фронті та у прифронтових містах.

“Ця гітара стала для мене найріднішим інструментом. Я дав з нею 285 виступів за ці два роки.
Навіть не уявляю себе без неї… Хто б міг подумати, що я, такий piano мен, закохаюся в гітару. Але… такі часи”, – написав Вакарчук.

Нагадуємо, що 2022-го Святослав Вакарчук одразу до єднався до захисників і отримав посаду відповідно до своєї освіти. Музиканту дали можливість підтримувати воїнів та працювати з підняттям їхнього духу.

Півроку тому з’явилася інформація, що нібито Святослав Вакарчук звільнився, однак його в менеджер спростували дану інформацію. Тим не менш, артист має можливість давати концерти і в інших містах України, і навіть не так давно виїжджав за кордон. Де зараз знаходиться його сім’я достеменно невідомо, так як Святослав замовчує усю інформацію на рахунок своєї дружини та дітей.

Схожі статті

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...