“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лідія Таран присвятила усе своє життя телевізійні кар’єрі. І варто відмітити, що її зусилля не були марними, адже журналістка залишається в знаменною, популярною, і відома як професіонал свого діла.

І хоча вона завжди говорила про те, що не зацікавлена в шлюбі, 20 років тому доля звела її з колегою Олександром Доманським, з яким у ведучої закрутився роман.

Лідія Таран привітала дочку з днем народження та показала архівні знімки

46-річна Лідія Таран кардинально змінила стрижку
Лідія Таран привітала дочку з днем народження та показала архівні знімки

У цивільному шлюбі з Андрієм Доманським Лідія Таран народила прекрасну дівчинку Василина. Красуня виявилася суцільною копією свого батька, але хоча бурхливий роман дав такий плід, ця історія кохання тривало недовго. Після того, як Лідія захотіла взяти участь у танцювальному шоу, Доманський вирішив піти з сім’ї.

Заради дочки Лідія підтримувала зв’язок з чоловіком, але коли дівчина виросла, їхній зв’язок обірвався, і Василина самостійно налаштовувала комунікацію з батьком.

3 роки тому родина евакуювалася до Франції і нині проживає там. Цей вибір був зроблений неспроста. Лідія Таран вже давно вчить французьку мову, і також вступила до Сорбонського університету. Навчання вона обрала французькою, про що пізніше сильно пошкодувала. Втім, вона впоралася з викликом долі і успішно склала всі екзамени. Дочка зірка Василина перевелася у французьку школу, і час від часу відвідувала батьківщину.

6 жовтня Василина святкує свій день народження, і у зв’язку з цим Лідія Таран опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram велику кількість архівних знімків та написала у дописі до публікації про свій незвичайний та дорогоцінний досвід материнства.

У коментарях публіка приєдналася до привітань та наробила купу компліментів зіркові матері, яка вирішила поділитися своїм щастям з усім світом.

Схожі статті

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.