Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

Невдовзі після того як стало відомо про стосунки Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко на світ з’явилася прекрасна дівчинка на ім’я Ніна. Маленька красуня отримала його від своєї бабусі Ніни Митрофанівна, яка нині вже спочиває з миром.

Сім’я оселилася в будинку виконавиці і нині там проживає. На той момент і у Тоні, і у Арсена вже були діти від попередніх стосунків. Зокрема, співачка виростила дочку Уляну, а її коханий виховував двох синів. Після весілля Тоня Матвієнко докладала усі зусилля для того, аби налагодити спілкування з хлопчиками, і судячи з усього, в неї це вийшло. Адже до мережі неодноразово потрапляли знімки, на яких було видно, як усі разом відпочивають то в горах, то в інших поїздках.

Арсен Мірзоян також швидко по ладнати зі своєю падчеркою. Зокрема, Тоня Матвієнко розповідала, що Уляна повернулася додому саме після того, як прийшов у нього співак.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка Ніна

Стильні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у Вашингтоні
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка Ніна

2022-го Тоня Матвієнко евакуювалася з України саме заради своїх спадкоємиць. Разом з Уляною та Ніною вони спочатку рушили до Португалії, а потім перебралися до Великобританії. Але вже 2023 сім’я знову була разом в Україні.

За ці декілька років молодша дочка Арсена та Тоні дуже змінилася. Це саме той період, коли діти ростуть надзвичайно швидко і змінюється ледь не кожного дня. Зокрема, нещодавно Матвієнко опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому показала не тільки зовнішність своєї дочки, але й продемонстрували її легкий та веселий характер.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка Ніна. Скріншот особистої сторінки зірки

На кадрах дівчата веселилися та віддавалися моменту. Це також дає зрозуміти, наскільки довірливі та близькі стосунки у дочки та матері.

Нагадуємо, що ці 2 з половиною роки Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко постійно дають благодійні концерти та беруть участь у різного роду ініціативах для підтримки своєї країни.

Схожі статті

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.