Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Камалія та її колишній чоловік Мохаммад Захур завжди здавалися надзвичайно гармонійними. Публіка і подумати не могла, що незабаром почує про розлучення.

Але раптом співачка заявила, що вони з мільярдером більше не разом, і далеко не одразу захотіла говорити про реальні причини розставання. І все ж таки публіка одразу здогадалася, що цьому послужила старша дочка багатія.

Камалія розповіла, як прийняла рішення про розлучення

Чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур зробив гучну заяву
Камалія розповіла, як прийняла рішення про розлучення

Нещодавно Камалія дала ексклюзивний коментар, в якому підтвердила дані здогадки. Вона заявила, що розставання сталося через те, що під час чергового конфлікту з падчеркою бізнесмен не тільки не зайняв сторону своєї дружини, але і заявив, що якщо доведеться обирати, то він обере свою дочку.

Примітно, що кульмінація довелася на ситуацію, котра розгорнулася навколо дочок артистки. Нібито Таня захотіла підстригти дівчат, а співачка була не в собі через те, що питання вирішили без неї.

Хоча пара заявила про розлучення публіка тривалий час помічала доволі теплі стосунки між ними. Подейкували навіть, що ця новина не відповідає дійсності і артистка таким чином піариться. Але через декілька місяців вона знову підтвердила, що таки розлучається.

Нагадуємо, що близько 15 років тому артистка також розповідала, що в неї не виходять стосунки зі старшою дочкою чоловіка. Тоді журналістка, яка брала інтерв’ю пропустила, що проблема може бути в ревнощами. Співачка вже в свою чергу пізніше підтвердила дану версію і зізналася, що падчерка дійсно ревнує батька до неї.

Попри скандал та гучні новини дочка мільярдера ніяким чином не виходила на зв’язок та не коментувала слова своєї колишньої мачухи. А тепер їх фактично нічого не пов’язує. Хіба що на даний момент бізнесмен набагато ближчий до своєї старшої дочки, адже проживає в Лондоні і як ніколи далекий до Камалії.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.