Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

Олександр та Ксенія були неймовірною парою, яка надзвичайно всім подобалася. За їхнім особистим життям слідкували безперервно. І хоча часом обидвох це дратувало, вони також зізнавалися, що повністю розуміють це і враховують, що дана увага продиктована їхньою телевізійної діяльністю і тим, що історія їхнього кохання будувалася на очах усієї країни.

Але в якийсь момент все почало руйнуватися, і це не приховалося від очей публіки. Навпаки, фанати першими забили тривогу.

Олександр Еллерт розповів про реакцію на вагітність Мішиної

Ксенія Мішина зі своїм колишнім бойфрендом Олексанром Еллертом
Олександр Еллерт розповів про реакцію на вагітність Мішиної

Акторка вийшла з даної історії з абсолютною впевненістю у своїх діях. Навпаки, Олександр не хотів розставатися і відкрито говорив про своє бажання помиритися з коханою. Він надсилав їй квіти, продовжував підтримувати і навіть говорив в інтерв’ю, що збирається її повернути.

Зокрема, у розмові з Славою Дьоміним Олександр пролив світло на деякі моменти в їхніх стосунках. Журналіст поцікавився, як би Олександр відреагував на новину про вагітність Ксенії і чи змінило б це щось.

Гуморист впевнено заявив, що це змінило б усе. І він доклав набагато більше зусиль для того, аби зберегти кохання своєї обраниці і не дозволив би їй піти від нього. Варто відзначити, що у зірки вже є дочка від попереднього шлюбу, яку звуть Елею. І він надзвичайно її любить. Це одна з тих рис, яка одразу підкорила Ксенію на шоу, адже вона побачила, яким люблячим батьком являється Олександр.

Але ніякі глубокі почуття не врятували пару від скандалів. А причину іх виникнення Олександр називати відмовився.

“Говорити, що було причиною скандалів, я не буду, але я своїм шляхом і своїми методами постараюсь усе залагодити”, – заявив гуморист.

Зараз вони як ніколи далеко один від одного. Гуморист живе і працює в США, а Ксенія продовжує просуватися тут.

Схожі статті

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.