Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

Марія Яремчук доволі довго не виходила на зв’язок та не спілкувалася з журналістами. Але після коментаря від свого брата Дмитра, який відреагував на новину про появу в нього племінника, не змогла промовчати і зізналася, що давно не спілкується з ним і не отримувала від нього ніяких повідомлень. Адже чоловік заявив, нібито Марія його ігнорує у Вайбер.

Окрім того, співачка підкреслила, що її брати отримують роялті від творчості їхнього батька, а ось вона залишилася нижчим. Варто відзначити, що багато років тому сім’ї ділили квартиру. Адже Назарій та Дмитро народилися у першому шлюбі співака, а Марія – його спадкоємиця від іншої жінки.

Брат Марії Яремчук розповів про стосунки зі співачкою

Дмитро Яремчук розповів, як склалося його життя та чим він займається
Брат Марії Яремчук розповів про стосунки зі співачкою

Нещодавно Дмитро дав свіжий коментар на рахунок стосунків зі своєю сестрою та розповів, що виявляється в дитинстві вони були дружніми, і ба більше, саме з ним вона проводила більше часу. Але все змінилося. І їхні стосунки вже не можуть набути щирості.

“У її дитинстві ми завжди називали її Мала. І зараз, коли з братом щось згадуємо про неї, так називаємо, – зізнався Дмитро у своєму коментарі. – І от Марічка вибрала мене. Гралася зі мною, просилася весь час на ручки. Тоді в наших стосунках не було нічого штучного, все лише справжнє”

Нагадуємо, що зараз Марія Яремчук активно займається піаром документального фільму про її батька. Його показували в кінотеатрах, а зараз можна подивитися на різноманітних цифрових платформах. При цьому виробництво фільму зіштовхнулася з деякими проблемами. Наприклад, Марія Яремчук не змогла отримати матеріалів від своїх братів, і вони фактично не брали участі у зйомках.

Так само від участі відмовилися легенди української естради, які були особисто знайомі з Назарієм і крокували не простим шляхом разом з ним пліч-о-пліч.

Схожі статті

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.