Мовчала про нього роками: що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару, який дав їй дещо більше, ніж кохання

Софія Ротару завжди говорила про свою безумовно любов до чоловіка Анатолія Євдокименка. Але що на рахунок таємного коханого? Цей чоловік був завжди поруч з артисткою.

Талант та успіх Софії Ротару ніколи не заперечувався. За усі ці роки артистка заробила серйозну репутацію в українському шоу-бізнесі, і тепер про неї ніхто не забуває, навіть коли співачка роками не виходить на сцену.

На даний момент у легенда естради є онуки, коханий син та невістка, розкішна нерухомість та можливість заробляти не тільки за допомогою виступів. Але співачка неодноразово говорила про те, що мрія все ж таки вийти на сцену та дати волю своєму голосу. 2021-го вона буквально плакала в інтерв’ю через це, так як пандемічні обмеження не дозволяли цього зробити.

Софія Ротару відповіла на чутки про таємного чоловіка

Онучка Софії Ротару розповіла, які стосунки у її сім'ї з її екс-нареченом
Софія Ротару відповіла на чутки про таємного чоловіка

Зараз вже Софія Михайлівна взагалі не виходить на зв’язок зі своїми фанатами. Інколи вона реагує на трагедію, які відбуваються в різних містах України, даючи зрозуміти, що вона так само оплакує загиблих.

Але шанувальники зрозуміли, що активної позиції від артистки чекати не варто. І хоча молоді виконавці постійно намагаються зачепити та спровокувати артистку на якийсь коментар, в них це не виходить.

Співачка обрала можливість тихо проводити час разом зі своєю сім’єю за кордоном і насолоджується цим моментом. Варто відмітити, що Софія Михайлівна завжди підкреслювала свою орієнтованість на родину. І навіть якось говорила, що шкодує, що не наважилася народити ще.

Але ходили чутки, що насправді у Ротару не один син. І нібито батьком первістка являється ніхто інший, а Володимир Івасюк, який колись допоміг артистці стати популярною в Україні, а також написав для неї легендарні пісні, які стали корінням її репертуару.

Софія Михайлівна ніколи не коментувала імовірний роман з Івасюком, якого називали її цивільним чоловіком. Але зізналася, що іншої дитини в неї немає, а новини про викрадення малюка, які поширилися країною багато років тому, стосувалися саме Руслана.

Схожі статті

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?