Хореограф Влад Яма страждає від нудьги, а дитина віддувається: “Тато в ділі”

Хореограф Влад Яма давно знає, як збирається виховувати своїх дітей.

18 січня Влад Яма порадував своїх підписників новиною: він покидає Україну та летить зустрічати новий день за океан. Навіть своїм відданим прихильникам танцюрист не сказав, куди відлітає. Але запропонував відгадати.

Сонячна Флорида

Саме так почалася подорож Ями до Сполучених Штатів Америки. А саме – до Флориди. Полетів артист, звісно зі своєю дружиною та дитиною. До речі, у Маямі, де зараз відпочиває родина, Влад вже бував та має навіть кілька улюблених місць.

Та ледачим відпочинок артиста назвати не можна. Ще на початку відпустки Влад розповів, що не збирається “гріти боки” на узбережжі та витрачати весь час на одні лише задоволення. Там на нього чекала робота.

Влад Яма продовжує тренувати сина навіть на відпочинку. Здається, що таке батьківство до вподоби хлопчику.

Також подружжя розповіло, що там, у США у них є дуже гарна автівка, на якій вони разом хочуть об’їхати Америку.

Спорт із сином

Хореограф займається сином не дивлячись на травми, зайнятість та обставини. Адже здоров`я дитини – понад усе. Де б родина не знаходилася, Влад завжди знайде спортивний майданик або інше місце, зручне для фізичного виховання.

Родина пішла стрибати на батут і Влад показав, як треба стрибати.                           

Тож якби там не було: родина Влада Ями завжди буде займатися активними видами відпочинку. Тим паче, що спорт приводить до ладу не тільки тіло, але й розум! А це, саме те, що потрібно підростаючому поколінню!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".