Найдешевший такий коштує 12 мільйонів гривень: зрадниця Ані Лорак показала свій автомобіль – Мерседес Майбах

Співачка Ані Лорак, яка нещодавно отримала пропозицію одружитися з іспанським інструктором з йоги, веде розкішне життя в Москві і навіть не згадує про Україну.

Вже понад два з половиною роки триває війна в Україні, і за цей час співачка Ані Лорак так і не змогла висловити слова підтримки рідній країні, де минуло її дитинство та юність. Мало того, артистка продовжує жити і працювати в Росії – бере участь у шоу-програмах на федеральних каналах, дає концерти та сплачує податки, більша частина яких йде на фінансування війни. Але Кароліну це, здається, зовсім не бентежить.

Так, нещодавно артистка повернулася з відпочинку в Італії, куди літала разом зі своїм новим коханим Ісааком Віджраку, який під час романтичної подорожі зробив їй пропозицію.

Після повернення до Москви Лорак знову приступила до роботи. Так, у мікроблозі співачки-зрадниці з’явилося кілька сториз зі зйомок нового епізоду програми “Голос”, де вона вже другий рік засідає у журі.

Ані Лорак
Ані Лорак

Після запису програми, артистка зустрілася із шанувальниками та зробила кілька фото. До кадру потрапив її автомобіль. Так з’ясувалося, зараз Кароліна пересувається Москвою на ексклюзивному автомобілі вищого класу, який дуже нагадує Мерседес Майбах w223. На даний момент вартість машини варіюється від 283 600 до 284 000 доларів США, що за курсом 12 мільйонів гривень.

Лорак показала свій елітний автомобіль
Лорак показала свій елітний автомобіль

Нагадаємо, що окрім елітного автомобіля у Ані Лорак у Москві є великий елітний особняк, у якому вона живе разом зі своєю дочкою Софією від першого шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Ані Лорак дуже рідко показує свою оселю, але Мережі можна знайти кілька знімків, на яких можна побачити його інтер’єр зсередини.

Як виглядає будинок Ані Лорак
Як виглядає будинок Ані Лорак

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.