Хто кого зрадив: розкрито причини розлучення Дорофєєвої та Дантеса, Камалії та Захура, Потапа і Каменських

Коли пара тільки починає стосунки, вона обіцяє кохати завжди. Але життя часто вирішує інакше. Саме так сталося у взаєминах Дорофєєвої та Дантеса, Камалії та Захура. І навіть у Потапа та Каменських?

За останні декілька років в українському шоубізнесі відбулося одразу декілька дуже гучних розлучень. Почалося все з Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Одночасно з цим не склався шлюб у подружжя Кацуріних. І коли Надю побачили разом з Мішею, шанувальники одразу склали все до купи — очевидно, що мала місце зрада. Але чи все так очевидно?

Насправді ж шлюб Наді та Вови вже давно мав труднощі. Обоє це помічали та намагалися впоратися з проблемами. Зрештою, коли всі спроби виявилися марними, подружжя разом відправилося на відпочинок задля останнього шансу. Але це не допомогло. Тоді стосункам прийшов кінець. Але у житті Дорофєєвої дуже швидко з’явився Кацурін. А як же Даша?

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва довго дружили з Кацуріними сім'ями
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва довго дружили з Кацуріними сім’ями

Її стосунки з Мішею також не були ідеальними. Причому багато в чому Даша усвідомлює власну провину. Вона хотіла надто багато часу проводити разом, що виснажувало Мішу. В цьому немає виключно її провини, оскільки щастя у стосунках чи проблеми в них містять багато дрібниць. Але зрештою Надя та Міша відчули, що їм комфортно разом. Не існує ні одного доказу зраді. А ось новоутворені пари щасливі та, певно, ні про що не жаліють.

Що стосується Камалії та Захура, то у цьому випадку причиною стала реакція співачки на зраду. Але зрада була емоційною — у сімейному конфлікті мільярдер чітко став на сторону доньки від попереднього шлюбу з росіянкою. Камалія не витримала такого відношення, що стало причиною розлучення. Зрештою, коли емоції охололи, обоє почали спілкуватися, але виключно, як друзі. Що стосується шлюбу, то Камалія називає цю сторінку перегорнутою.

Камалія зізналася, що розлучення з Захуром було емоційним рішенням
Камалія зізналася, що розлучення з Захуром було емоційним рішенням

Окремо варто поговорити про Потапа та Настю. Чутки про зради в цій парі вирують давно. І найчастіше вони стосуються саме Каменських. Її появи з іншими чоловіками та неймовірна пристрасть під час спільних проєктів змушують шанувальників задумуватися, а чи досі між подружжям є кохання? Хоча вони намагаються спростовувати чутки спільними появами, та переконати авдиторію їм не дуже вдається. Але офіційно Потап та Настя досі одружені.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.