“Гроші мені не приносять задоволення”: 24-річна дружина Остапчука заявила, що її має забезпечувати чоловік

Подекуди в коментарях можна було зустріти думку, що Катерина Полтавська з Володимиром Остапчуком лише через гроші та славу. Але невже це виявилося правдою? Причому озвучила її сама дівчина.

Шанувальники обожнюють Катерину Полтавську. Це дуже красива, елегантна, успішна і щира дівчина, яка завжди охоче ділиться з авдиторією власними думками та деталями свого життя. Відповідаючи на питання підписників, Катя розповіла про власний погляд на фінанси у родині.

Полтавська вважає, що іноді дівчина у відносинах може платити, якщо захоче. Але про родину все ж має дбати чоловік. Фінанси жінки повинні розглядатися окремо. Наприклад, коли дівчині хочеться зробити манікюр чи щось придбати, то доречно мати власні кошти. Також необхідно забезпечити собі фінансову подушку на випадок розлучення. Причому Катерина вважає, що й ці гроші також можуть забезпечуватися чоловіком.

Але Полтавська зовсім не думає, що жінка не повинна брати участь в спільних витратах. Сама Катя, наприклад, сьогодні відправила щомісячну оплату няні, щоб вона не шукала нову роботу, а очікувала народження Тимофія. Також серед витрат, які можуть покриватися дружиною, вона виділила покупку продуктів, оплату комуналки та покупку подарунків коханому.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про розподіл фінансів у сім'ї
Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про розподіл фінансів у сім’ї

Підсумовуючи сказане, Полтавська виділила житло, паливо, похід до різноманітних закладів та організацію поїздок, а також витрати на дитину, як ті, що мають оплачуватися чоловіком. Жінка в родині не має бути повністю безпорадною, але основні фінансові питання — не її турбота.

Важливо, що Катерина дотримується такої позиції загалом, а не лише в окремих ситуаціях. І у вихованні Тимофія дівчина також застосовуватиме саме такий підхід. Вона не вважає, що всі витрати на весілля сина повинні покривати батьки.

Окремо також Полтавська відповіла на питання про членів родини, як батьки, племінники чи сестри. Катя вважає, що чоловік не зобов’язаний їм допомагати родичам, але якщо він хоче це зробити та має таку можливість, то нічого поганого в такому рішенні немає.

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.