У Києві “Холостяк-13” Олександр “Терен” Будько лазить через паркани: зірка пояснив, для чого це робить

"Холостяк-13" Олександр "Терен" Будько хоч і є солідним та порядним чоловіком, але лазить через київські паркани. Зірка розповів, чому пішов на такий крок.

Герой нового сезону романтичного шоу-побачень “Холостяк-13” Олександр “Терен” Будько показав, як він перелазить через паркани в Києві, щоб дуже довго не обходити певні будівлі. Про це він сам повідомив вчора, 7 вересня, в своїй stories у соцмережі Instagram. “Терен” пояснив, що його запросили в гості до новонародженого сина його товариша. Він прийшов на місце, але йти до самого дому було ще далеко. Також, потрібно було обходити і деякі будівлі. Тож він вирішив просто перелізти через паркан і таким чином закрити це питання.

За словами Олександра “Терена” Будько, йому не дуже сильно хотілося обходити, тому він подумав, що краще і легше всього, це просто перелізти через паркан. Що він узяв і зробив. На вулиці вже було досить темно і цього просто ніхто не побачив і не помітив. Лише сам “Холостяк-13” виклав відео своїх пригод до себе в stories. Він підписав усе це наступними словами: “Нічний паркур закрили. Переді мною як раз браму”. Ось і все, таким чином “Терен” максимально скоротив собі шлях.

"Холостяк-13" Олександр "Терен" Будько показав, як долає паркани
Холостяк-13 Олександр Терен Будько показав, як долає паркани

Крім цього, новий “Холостяк-13” Олександр “Терен” розповів і про те, що він побував на зйомках програми “Їжа Дурнєва”, автором і ведучим якого є Олексій Дурнєв. Це шоу виходить в соцмережі YouTube. Телеведучий запрошує до себе в гості зірок, щоб дізнатися про їжу все. Цього разу гостем Олексія Дурнєва став “Холостяк-13” Олександр Будько. Разом вони оцінили якість та смак певної їжі. Якої самої і що це взагалі було глядачі зможуть побачити вже тоді, коли відео буде опубліковано на YouTube. Також це шоу передбачає і надання певних відгуків щодо тієї, або іншої їжі. І вже цієї осені українці зможуть побачити новий випуск “Холостяк-13”.

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.