“Це дуже м’яко сказано”: дружина переможця Голосу країни-10 Романа Сасанчина заговорила про проблеми у шлюбі

Співак Роман Сасанчин одружився у віці 19 років. У цей же час у нього народилася донечка. Нині співакові 22 роки, а його дружина вже говорить про те, що в них усе не ок.

Дружина українського співака Романа Сасанчина, який є переможцем двох талант-шоу “Голос. Діти” у 2015 році та “Голос країни” у 2020 році, Іванна Турчак, заявила про проблеми в їхньому шлюбі. Про це вона повідомила в рамках рубрики питання-відповідь, яку вона проводила в своїй stories у соцмережі Instagram. Насамперед, її підписникам стало цікаво, чому у неї на сторінці не з’являються спільні фото з чоловіком і куди загалом подівся чоловік. На все це Іванна Турчак відповіла досить коротко, опублікувавши старе фото зі співаком Романом Сасанчином.

За її словами, у них все не добре (все не ок). І це дуже м’яко говорячи. Але більше на рахунок цього (їхніх із чоловіком стосунків), вона говорити не буде. Саме таку не дуже радісну новину Іванна Турчак написала навпаки, на досить гарній спільній світлині з чоловіком. На фото вони виглядають дуже милими, радісними і щасливими. Хоча, як правило, люди закарбовують світлини саме в такі моменти щастя. А життя завжди складається досить по-різному та буремно.

Дружина переможця Голосу країни-10 Романа Сасанчина заявила про проблеми в шлюбі
Дружина переможця Голосу країни-10 Романа Сасанчина заявила про проблеми в шлюбі 

Як відомо, співак Роман Сасанчин та Іванна Турчак одружилися у грудні 2021 року. На той момент йому було всього лише 19 років. Вже 30 грудня 2021 року у них народилася донька Елізабет. Нині Роману Сасанчину всього лише 22 роки, а його донечці ще й немає трьох років. Напевно, що серед всього сучасного українського шоу-бізнесу немає жодних співаків чи артистів, які б так рано одружувалися, створювали сім’ю та народжували діточок. Також не важко уявити з якими нині труднощами стикаються теперішні сім’ї в Україні, особливо після 22 лютого 2022 року. Можливо, що у сім’ї Романа Сасанчина все налагодиться і його дружина зможе повідомити своїм читачам більш радісні новини.

Схожі статті

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?