Жодних міні та екстремальних максі: молода дружина Дмитра Комарова показала, який стиль обрати цієї осені

Відома журналістка Олександра Кучеренко, яка здобула титул "Міс Україна" у 2016 році, вразила кардинальною зміною стилю. Тепер лише класика, але не нудна.

Молода дружина популярного українського журналіста-мандрівника Дмитра Комарова – ведуча спортивних новин Олександра Кучеренка в минулому володарка корони Міс України, модель та професійна танцівниця, не раз вражала телеглядачів своїми стильними образами у студії та повсякденному житті. Як правило, стилісти підбирали для дівчини ефектні сукні, що наголошують на фігурі. В одному з ефірів дружина Комарова з’явилася у неймовірно красивій мінісукні чорного кольору з прозорою сіточкою в зоні декольте та на спідниці, яку доповнила туфлями на шпильці.

А днями Олександра постала у зовсім незвичайних для себе образах. Так, на фото в мікроблозі журналістка продемонструвала три трендові осінні комплекти. Перший складався з трикотажної спідниці молочного кольору з пензлями внизу та коричневого гольфу. Доповнили образ модна куртка-сорочка з екошкіри, бежеві замшеві чоботи та картата картата.

Молода дружина Дмитра Комарова показала костюми у стилі нової класики
Молода дружина Дмитра Комарова показала костюми у стилі нової класики

Другий і третій – це брючні костюми у класичному стилі, але з сучасними “нотками”. У комплектацію входили штани-палаццо та об’ємні жакети. Щоб наголосити на талії Олександра одягла широкі пояси. Доповнили образи аксесуари у вигляді прикрас.

Молода дружина Дмитра Комарова показала костюми у стилі нової класики
Молода дружина Дмитра Комарова показала костюми у стилі нової класики
Молода дружина Дмитра Комарова показала костюми у стилі нової класики
Молода дружина Дмитра Комарова показала костюми у стилі нової класики

Зазначимо, що у новому сезоні знову набирає популярності класичний стиль в одязі, але це вже не нудні, одноманітні та консервативні костюми, які носили раніше. Сьогодні класичний образ включає безліч різних цікавих деталей, але незмінним залишається – строгість ліній, якісна фурнітура, простий крій, натуральні тканини, які можуть бути не тільки стриманих і однотонних забарвлень. Тут не знайдеш міні та екстремальних максі, звужених до тріску жакетів, асиметрії та декольте, так що, вибираючи класику, будь-яка жінка виглядатиме не лише елегантно, а й дорого.

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.