Чоловік Наді Дорофеєвої поскаржився на її характер: “Повірте, це деспот у плоті”

Чоловік Наді Дорофеєвої почав скаржитися на її характер. Здається, що стосунки пари перейшли на новий рівень.

Ще вчора Володимир Дантес був готовий повзти по стінах через популярний серіал “Бріджертони”. Дружина артиста Надя Дорофеєва закохалася в головних героїв та змусила чоловіка дивитися його разом з нею. Володимир був цьому дуже нерадий. Адже співаку взагалі не сподобалася ні тематика проекту від Нетфлікс, ні гра акторів.

Володимир Дантес другий день поспіль жалкується на чоловічу долю.

Нецензурні жести

Так, замість ранкового поцілунку і ніжних слів Володимир Дантес отримав у відповідь на привітання нецензурний жест. А після цього співачка, швидше за все показала себе не з кращого боку, оскільки Дантес назвав її справжнім деспотом.

Надя Дорофеєва, здається, встала не з тої ноги.

Запис треку з деспотом

На відео, які оублікував Дантес видно, як Надя Дорофеєва та її чоловік сидять за кермом різних автомобілів. Зі словами “Хто це тут” він наблизив камеру, щоб побачити обличчя своєї коханої за опущеним склом. Але Дорофеєва зухвало посміхнулася і показала йому середній палець, а потім швидко зачинила вікно.

І запис пісні пішов шкереберть.

Вже пізніше він додав відео, де сидить поруч з Надею і з легким відтінком гумору розповідає про її недоліки. Поки дівчина слухала записаний спів чоловіка, Дантес вирішив обнародувати їх “сімейні чвари”.

“Якщо ви колись захочете записуватися з Надею Дорофеєвою, повірте, ну, це – деспот взагалі у плоті. Покликав її допомогти мені … “, – жартома скаржиться Володимир Дантес.

Але завтра буде новий день і ми впевнені, що Дантес забуде про ці крихітні негаразди.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".