Потап покинув Настю Каменських і показав, до кого тепер повертається знову і знову: серце кличе туди

43-річний Потап залишив свою дружину-співачку Настю Каменських і показав, до кого тепер повертається знову і знову. Серце продюсера кличе саме туди.

Ще до 24 лютого Потап та Настя Каменських не приховували своєї любові до подорожей. Після новини про їхнє весілля обидва постійно з’являлися на різних курортах та публікували відповідний контент.

І від глядача не при ховалося, що Настя Каменських все більше намагається сфокусувати свою кар’єру в іспаномовнуму напрямку. Зокрема, в 2021-у пара говорила, що вони планують змістити фокус саме туди і можливо впродовж року не будуть з’являтися в Україні. Хоча дані плани були відкладені, вони все ж таки отримали свою реалізацію.

На даний момент Настя працює над просуванням в Європі, але Олексій перманентно не знаходиться поруч з нею. Ще не так давно він влаштував поїздку за кордон, і знову з’явився не поруч зі своєю дружиною, а в іншому місці, куди знову і знову повертається.

Потап розповів, в якій країні знаходиться зараз

43-річний Потап похизувався відпочинком в Іспанії та Дубаї
Потап розповів, в якій країні знаходиться зараз

Так, Потап розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що прилетів до Об’єднаних Арабських Еміратів, а саме в Дубай. У дописі до кадру зірка натякнув, що в ОАЕ прибув задля роботи, а також додав, що він став для нього містом, яке мотивує та надихає.

Потап розповів, в якій країні знаходиться зараз

“Знову і знову повертаємось, – зізнався артист у своєму мікроблозі. –Спостерігати за тим, як це мегамісто зростає разом з міжнародним бізнесом, насолоджуватися та заряджатися енергією з бізнесменами”

Вже неодноразово в пресі з’являлася інформація стосовно того, що насправді пара шукає країни для просування, окрім Іспанії. Можливо, таким чином зірки хочуть перестрахуватися та знизити ризики, а можливо і не збираються повертатися до України, концентруючись повністю на закордонній публіці.

Варто зазначити, що українці цього року не високо оцінюють творчість Насті Каменських і частіше критикують її у коментарях. Співачка в свою чергу взагалі ніяк не реагує на дану критику.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.