Вдівець Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розриву і зізнався у зраді: “Егоїстично це зробив”

Чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар вперше розповів про ускладнення їхніх стосунків та свою невірність. Як художник пояснив усе, що відбувалося між ними.

2021-го Ніна Матвієнко вразила публіку зізнанням про те, що її стосунки з чоловіком Петром Гончаром завершені. Варто відмітити, що пара прожила у шлюбі майже 50 років. Це неймовірне число, яка нереальна для більшості людей впринципі.

Але сталося так, що художник раптово з’їхав з їхнього маєтку та поселився у себе в майстерні. Ніна Митрофанівна тоді дала велике інтерв’ю, в якому розповіла про його зради, погане ставлення та інші кризи в стосунках, які призвели до повного розставання. Зокрема, зірка також зізналася, що серйозною проблемою стала велика кількість людей в будинку, адже Тоня разом зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном, дочкою Уляною та дочкою Ніною також проживала в домі.

Вдівець Ніни Матвієнко розповів про причину розставання з нею 4 роки тому

43-річна Тоня Матвієнко звернулася до своєї матері Ніни у річницю її смерті
Вдівець Ніни Матвієнко розповів про причину розставання з нею 4 роки тому

Вже через декілька тижнів Ніна Митрофанівна заявила, що вони з чоловіком помирилися і не розлучаються, але не від кого не при ховалася, що напруга в стосунках залишилася.

Пройшов рівно рік зі смерті артистки, і тепер її вдівець Петро Гончар розповів про свій погляд на все те, що відбувалося між ними. Зокрема, зізнався і у ревноща, і в зрадах, і в причині розставання.

До того ж чоловік визнав, що це була його ініціатива — розірвати стосунки, і заявив, що це була зрада з його сторони.

“Коли все було зроблено – діти є, виросли, з’явилися онуки, є де жити, за що жити, я прийняв таке рішення. Ніна це зрозуміла. Я просто егоїстично це зробив… Я просив вибачення. Перші роки ми, може, конфліктували на цьому рівні”, – заявив чоловік у своєму коментарі.

Нагадуємо, що Ніна Митрофанівна пішла з життя рік тому через рак, який приховувала до свого останнього подиху. Пізніше сім’я також попросила публіку та артистів не розповсюджуватися про останні дні співачки.

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.