Відомий дизайнер назвав головний колір осені та року: як і з чим носити жінкам 30+, щоб не виглядати старше

Цей чудовий відтінок ідеально гармонує з осінньою погодою. Він глибокий та об'ємний, теплий та комфортний, але є один нюанс. Як обіграти головний колір 2024 року? Поради професійного дизайнера.

Відомий український дизайнер, який неодноразово вражав своїми колекціями як в Україні, так і за кордоном – Андре Тан регулярно спілкується зі своїми підписниками в Інстаграм, де ділиться останніми новинами зі світу моди. На сторінці дизайнера можна дізнатися про новинки найпопулярніших світових брендів, а також отримати поради щодо комплектації образу.

Стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні
Стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні

Іноді Андре розповідає про безглузді тренди і разом зі своїми підписниками сміється з дірявих шкарпеток від Balenciaga або з облягаючих головних уборів від Prada, які нагадують шапочки для плавання. Проте більшу частину в мікроблозі Андре Тана займає інформаційний та освітній контент.

Так, напередодні відомий дизайнер назвав головний відтінок осені 2024 року. За словами стиліста – це насичений винний відтінок, який поєднує в собі елегантність, пристрасть і тепло.

Тан наголосив, що саме цей колір ідеально гармонує з осінньою погодою. Він гарно виглядає в кашемірових пальтах і жакетах, затишних теплих светрах і шарфах, а також облагородить будь-який шкіряний аксесуар.

Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити
Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити

Андре рекомендує всім модницям у 2024 році придбати тренчі, сукні чи сумку у трендовому бордовому кольорі, який ідеально поєднується з іншими відтінками – золотистим, бежевим, коричневим та сірим.

Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити
Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити

Однак не всі були згодні з дизайнером. Після публікації ролика деякі передплатники, посилаючись на свій досвід, зазначили, що відтінок бургунді може зістарити жінку, якій “трохи за 30”.

“Подобається. Але він мені додав кілька років. І я стала схожа на вікову жінку”,- написала одна із підписниць.

Що робити, щоб винний відтінок не додав віку?

Стилісти радять поєднувати його з світлішими квітами – бежевим чи молочним. Також не одягати повністю бордовий образ, а підібрати в кольорі бордо лише одну деталь – сукню, штани, сумку чи туфлі. Приклади образів можна побачити у публікації Андре Тана.

Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити
Андре Тан розповів, який колір зараз у тренді і чим його носити

Схожі статті

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?