Вони знову в тренді. 10 колись застарілих речей, які зараз – останній писк моди

Багато речей, які були модні в 70-ті, 80-ті та 90-ті несподівано повернулися в наше життя і їх вже складно не помітити. Якщо покопатись у старих валізах, то точно знайдете щось із цього списку.

Сорочки у клітинку

У 80-х роках вони були дуже модними. Причому зустрічалися вони не тільки в чоловічому гардеробі, а й у жіночому. Нині вони знову повернулися, але вже у сучасному прочитанні.

Вінтажні кросівки та кеди

Сьогодні бренд на вінтаж, тому в магазинах все частіше можна зустріти моделі кросівок, які носили в 70-80 роках.

Піджаки з об’ємними плечима

Мода на маскулінність зараз досить популярна, тому на вулицях часто можна зустріти дівчат та жінок у величезних піджаках, які носили 50 років тому.

Джинси кльош

Тренд 70-х джинси кльош, які йдуть абсолютно всім знову на піку популярності. Однак потрібно знати, як вибрати правильну модель. Якщо ви струнка, то можна вибрати розкльошені джинси від колін. Якщо у вас є проблемна зона в області стегон, підійде модель розкльошена від стегна.

Спортивні костюми

Спортивні костюми були на піку популярності у 90-х роках, і тепер вони знову до нас повернулися. Щоправда, сучасні модниці носять їх не лише з кросівками, а й із туфлями на шпильках.

Бомбери

Зараз навіть складно уявити, що бомбери – це теж річ із минулого, яка була дуже популярна у 20-30 роках та створена спеціально для пілотів.

Берет

Сьогодні берет один із найпопулярніших головних уборів. У сучасному прочитанні він не обов’язково має бути з фетру, а й зі шкіри, велюру, замші.

Відкладні коміри

Сьогодні цей жіночний аксесуар знову популярний. Модниці надягають відкладні коміри не лише на сукні та блузи, а й на светри.

Не можна не згадати ще один мега популярний тренд, який складається з двох речей з минулого – це лофери у поєднанні зі шкарпетками.

Схожі статті

Що лежить у старій косметичці Тіни Кароль: співачка показала, що завжди використовує

Огляд косметики Тіні Кароль, яку вона взяла з собою в тур Україною та використовує як для сценічного, так і для повсякденного макіяжу. Все найнеобхідніше у великому б'юті-боксі.

У жовтні, у червоному: молода дружина Комарова показала речі, якими поповнила осінній гардероб

Ведуча спортивних новин Олександра Кучеренка у минулому фотомодель та королева краси, тож точно знає як створити красивий образ та ефектно його подати.

Квітковий рай, Віденський ліс, Сафарі: найкрасивіші весілля 21-го століття – якими вони були?

Найпопулярнішими весіллями в світі стають церемонії, які влаштовують зірки. Але найкрасивіші проєкти залишаються без уваги. Які весілля стали легендами серед агентств та організаторів?

Віра Брежнєва показала ідеальний комплект для мандрівок: у будь-якій країні зійде за свою – хіти від 80-х

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої заграло новими фарбами. Таке почуття, що більшість часу співачка подорожує з однієї країни в іншу.