Камалія після розлучення з чоловіком-мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про коханого

Найбагатша співачка України Камалія після шлюбу з мільярдером Мохаммадом Захуром закрутила новий роман і розповіла про коханого. Що відомо про чоловіка?

З моменту новини про розлучення Камалії та її колишнього чоловіка-мільярдера пройшло вельми багато часу. Пара довела, що насправді не збирається миритися, хоча у їхніх взаєминах немає відкритого конфлікту. Екс-подружжя продовжує разом відвідувати різні заходи, виходити на червоні доріжки, проводити час разом з дітьми. За словами співачки, усе це заради двійнят, які ще не знають, що їхні батьки не разом.

Камалія розповіла про свій новий роман після розлучення

Камалія зізналася, що розлучення з Захуром було емоційним рішенням
Камалія розповіла про свій новий роман після розлучення

Не важко здогадатися, що у житті мільярдера імовірно вже з’явилася інша жінка. І так само співачку з високою імовірністю знайшла собі нового коханого.

Нещодавно Камалія підтвердила дану інформацію і зізналася, що закрутила з іншим після розлучення. Цікаво, що головний пліткар країни Богдан Беспалов повідомляв, що нібито шлюб артистки розвалився саме через цього чоловіка. І мовляв, він ставиться до неї недобре. Дана інформація вийшла назовні після того, як до мережі злили фотографії співачки з синцями на обличчі.

Сама артистка зізналася потім, що це був грим для зйомок, і нічого більше. Втім, поки що продукт її старань недоступний, а от сумніви у глядачів на рахунок того, чи добре ставляться до артистки в стосунках залишилися.

Нещодавно співачка сама в інтерв’ю підтвердила, що дійсно закохана і перебуває в стосунках, але не пояснила, наскільки серйозні її наміри та наміри її обранця.

“Таке натхнення йде, і ти сяєш. Ти сяєш, хочеш постійно бачити цю людину, хочеш щось робити для неї, хочеш проводити час”, – ділиться зірка.

Натомість, помітно, що закоханість дала їй сили на творчість. Нещодавно співачка створила новий кліп, в якому постала у весільні сукні. В такому амплуа її ще ніхто не бачив, а романтика та ліричність композиції ніби говорять самі за себе.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.