Тихо сидів у Німеччині більше 2-х років: чому Олег Винник більше не ховається від шанувальників

Олег Вінник приголомшив шанувальників гучною заявою. Співак уже пакує валізи і збирається залишити Німеччину, де ховався від публіки понад два роки.

У перші дні повномасштабного вторгнення Олег Винник разом зі своєю бек-вокалісткою та  дружиною Таїсією Сватко виїхав з України. Як розповідає його колишній продюсер Олександр Горбенко, у машині дружини якого артист перетинав кордон, зранку 24 лютого 2022 року співак приїхав до нього із трьома валізами. Вони були настільки великі, що скромна валіза його сім’ї важко помістилася в багажник. Так, 27 лютого “ватажок вовчиць”, ховаючись під синім пледом, щоб його не помітили в машині, перетнув кордон України.

Експродюсер Олега Винника розповів про те, як співак втікав з України
Експродюсер Олега Винника розповів про те, як співак втікав з України

Якийсь час Винник виходив на зв’язок у своєму інстаграмі і записував повідомлення для шанувальників, а потім різко зник. Майже рік про співака не було жодної інформації, доходили лише чутки про нібито його “тяжку хворобу” та розповіді “близьких друзів” про його участь у закупівлі автомобілів для армії. Лише за рік Вінник дав велике інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, де зізнався, що весь цей час із дружиною перебував у Німеччині, а потім знову зник.

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз

Проте 2024 року артист знову активізувався і повідомив, що повертається на сцену. Вже у серпні на музичних майданчиках з’явилася його нова пісня “Мої люди”, а нещодавно стало відомо, що артист вирушає у тур і збирається дати кілька концертів у деяких європейських країнах – Німеччині, Австрії, Польщі та Чехії. Про це повідомила керівниця фан-клубу Винника та його представниця в Україні Валерія Барон.

Олег Винник розповів, що планує скоро залишити Німеччину
Олег Винник розповів, що планує скоро залишити Німеччину

Фанатка подає повернення на сцену Винника як “сенсацію 2024 року” та обіцяє феєричне живе шоу, на якому артист із “потужною енергією” виконає свої старі та нові хіти.

“Квитки сильно обмежені, тому поспішай і забезпечити собі місце на цій незабутній події”, – написала в анонсі Барон.

Олег Винник розповів, що планує скоро залишити Німеччину
Олег Винник розповів, що планує скоро залишити Німеччину

Коли саме відбудуться концерти та чи приїде Народний артист до України, наразі невідомо. Зазначимо, що деякі шанувальники з наснагою сприйняли новину і вже готові злитися з артистом у загальному екстазі. А ви хотіли б побачити феєричне повернення Винника?

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.