Павло Зібров здивував шанувальників появою без фірмових вусів та зачіски – зовсім інший вираз обличчя

Здається, фірмові вуса та зачіска були з Павлом Зібровим завжди. Наразі навіть неможливо уявити артиста без головних атрибутів його образу. Хто займається стилем співака?

Сьогодні співака Павла Зіброва просто неможливо уявити без його густих вусів та акуратно покладеної стрижки з довгим чорним волоссям. І якщо зачіска періодично змінювалася, то вуса завжди були на місці і в якийсь момент навіть стали його “фірмовим брендом”. Артист почав відрощувати їх з юності і, за його розповіді, збривав вуса лише двічі в житті.

Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса
Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса

Вперше в юності, коли пішов служити в армію, а другий у вже більш зрілому віці. В одному зі своїх інтерв’ю Павло Зібров зізнався, що в 35 років, коли йому довелося зустрічати Старий Новий рік наодинці, оскільки дружина поїхала до родичів, йому спало на думку кардинально змінити свій образ і він збрив вуса. Однак незабаром про це дуже пошкодував. Коли артист поїхав зустрічати дружину на вокзал, то вона його не впізнала, а потім відселила спати в кухню, поки вуса не відростуть знову. На щастя, це сталося дуже швидко.

Втім, побачити, як виглядає Павло Зібров без вусів, все-таки можна. Періодично у своєму інстаграмі артист публікує ретро-знімки на яких позує без рослинності під носом.

Павло Зібров показав, як виглядав без фірмових вусів та зачіски
Павло Зібров показав, як виглядав без фірмових вусів та зачіски

Зазначимо, що стилем і зовнішністю співака вже багато років займається його друга дружина Марина, з якою він одружений рівно 30 років. Однак сьогоднішньому образу “пекучого брюнета” музикант зобов’язаний не їй, а перукарю, який трохи захопився фарбуванням.

Павло Зібров розповів про найдорожчий подарунок для дружини
Павло Зібров розповів про найдорожчий подарунок для дружини

Так, на зйомках одного з кліпів, стиліст запропонував артисту трохи підфарбувати волосся, щоб прибрати сивину. У процесі Павло заснув, а коли прокинувся, то був уже пекучим брюнетом. Дружина Марина, яка з’явилася на майданчику згодом, схвалила новий імідж чоловіка.

“З того часу в цьому кольорі і залишився, потім ще відпустив волосся, і мені так подобається, почуваюся комфортно”, – сказав в одному з ранніх своїх інтерв’ю Зібров.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.