Який iPhone найпопулярніший серед людей – лідером став не новий 16-й, і не 15-й

Який iPhone найпопулярніший серед людей? Як виявилося, лідером став не новий флагман, а представник іншого модельного ряду. Усі деталі в нашій статті.

Немає жодних сумнівів у тому, що айфон давно став лідером ринку і зайняв суттєву частку у ньому. Попри наявність серйозних конкурентів компанія Apple може собі дозволити не тільки експериментувати, але й випускати відверто невдалі моделі. Велика кількість користувачів неодноразово жалілася на останні моделі iPhone, і все одно він залишається найпопулярнішим гаджетам серед користувачів. Але яка саме модель найбільше полюбилася публіці?

Експерт розповів, яка модель iPhone стала найпопулярнішою

Експерт розповів, яка модель iPhone стала найпопулярнішою

Можна було би подумати, що найпопулярнішим є флагман останнього модельного ряду. Але це хибне враження. Користувачі скаржиться на те, що нові iPhone дуже схожі на старі моделі, які були популярними 6-8 років тому. Окрім того, не було внесено суттєвих змін у технології, але вартість гаджету значно піднялася. Безумовно, пересічний користувач шукає телефон, який буде відповідати своїй ціні за якістю. А тому найбільшу долю на ринку зайняв iPhone 14.

Саме його скуповують найбільше. Мало того, ним цікавилися і тоді, коли вийшли нові моделі. Тобто, 15-й та 16-й не змогли перевершити його в очах звичайних покупців.

Нагадуємо, що не так давно вийшов 16-й iPhone. У світі смартфонів Apple просто неможливі глобальні зміни дизайну, тому на якісь неймовірні сюрпризи не варто було розраховувати. Однак, змінились блоки камер. Тепер блок виявився овальним з вертикальним розташуванням об’єктивів і бічним розміщенням спалаху.

Аналогічна конструкція використовувалася в iPhone X, але у разі всі елементи камери були прикриті єдиним склом.
Вертикальне розташування камер потрібно для зйомки просторових фото та відео, які можна буде переглядати на Apple Vision Pro. Зараз це можливо лише на смартфонах із лінійки Pro. Слот для фронтальної камери не змінився і екран зберіг свій дизайн з минулої лінійки.

Схожі статті

Функціональні та доступні: 5 флагманських смартфонів минулих років, які досі актуальні

Смартфон став невіддільною частиною нашого життя. Тому його функціональність та якість є дуже важливими. І флагмани минулих років здатні потішити вас своїми можливостями не за всі гроші світу.

Під загрозою кожен 2 власник смартфона: у чипах Qualcomm виявили критичну вразливість

Користуючись смартфонами, ми довіряємо їм дуже багато інформації. Нам здається, що доки ця річ в наших руках, то всі дані на ній також належать лише нам. Та насправді все може бути зовсім інакше.