У жовтні, у червоному: молода дружина Комарова показала речі, якими поповнила осінній гардероб

Ведуча спортивних новин Олександра Кучеренка у минулому фотомодель та королева краси, тож точно знає як створити красивий образ та ефектно його подати.

26-річна дружина відомого журналіста-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренкоа до того, як почала працювати на каналі спортивних новин, реалізувала себе як професійна танцівниця та фотомодель. У 2016 році Саша навіть завоювала корону “Міс України”. Зараз окрім основної роботи, молода дружина Комарова займається проектом “Наставництво”, а також благодійністю та бере участь у різних соціальних програмах, а ще вона просто красуня та дуже стильна дівчина.

Так, напередодні Олександра Кучеренка оприлюднила фотографії, що їх зробила під час поїздки до Одеси. На одному з кадрів дружина Комарова позувала на тлі моря в класичних прямих джинсах із діркою на коліні та в яскраво-червоному светрі з якорем. Доповнили образ білі шкіряні кросівки.

Дружина Дмитра Комарова захопила яскравим образом в Одесі
Дружина Дмитра Комарова захопила яскравим образом в Одесі

У жовтні, у червоному, у Чорного моря… Місто, що вчить радіти життю щосекунди. Із Одеси з любовʼю“, – коротко підписала публікацію Олександра.

У цю ж поїздку Кучеренко встигла показати ще один комплект зі свого осіннього гардеробу. Цього разу він складався із трикотажної бежевої сукні з бахромою на спідниці, поверх якої була одягнена об’ємна біла сорочка. Щоб наголосити на стрункій талії, Кучеренко пов’язала сорочку тонким шкіряним шнурком. Яскравим акцентом образа стали червоні ботильйони.

Дружина Дмитра Комарова захопила яскравим образом в Одесі
Дружина Дмитра Комарова захопила яскравим образом в Одесі

Зазначимо, що Олександра Кучеренка на своїй сторінці в Інстаграм часто демонструє стильні образи, які здебільшого складаються з речей, що підкреслюють її струнку модельну фігуру. Також Саша робить акцент на своє красиве волосся. Косметикою дівчина практично не користується, але іноді з’являється у кадрі з яскравою червоною помадою, яка їй дуже личить.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Нагадаємо, що Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко вперше зустрілися на конкурсі краси, де Саша була учасницею, а відомий журналіст, який до цього жодного разу не брав участі у подібних заходах у складі журі. Чоловік відразу звернув увагу на привабливу дівчину і навіть спробував запросити її на побачення, проте отримав відмову.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на конкурсі краси
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на конкурсі краси

Комаров не здавався і за першої нагоди зробив нову спробу і запросив Олександра взяти участь у благодійному заході. На цей раз його план спрацював.

Схожі статті

Що лежить у старій косметичці Тіни Кароль: співачка показала, що завжди використовує

Огляд косметики Тіні Кароль, яку вона взяла з собою в тур Україною та використовує як для сценічного, так і для повсякденного макіяжу. Все найнеобхідніше у великому б'юті-боксі.

Квітковий рай, Віденський ліс, Сафарі: найкрасивіші весілля 21-го століття – якими вони були?

Найпопулярнішими весіллями в світі стають церемонії, які влаштовують зірки. Але найкрасивіші проєкти залишаються без уваги. Які весілля стали легендами серед агентств та організаторів?

Віра Брежнєва показала ідеальний комплект для мандрівок: у будь-якій країні зійде за свою – хіти від 80-х

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої заграло новими фарбами. Таке почуття, що більшість часу співачка подорожує з однієї країни в іншу.

Вони знову в тренді. 10 колись застарілих речей, які зараз – останній писк моди

Багато речей, які були модні в 70-ті, 80-ті та 90-ті несподівано повернулися в наше життя і їх вже складно не помітити. Якщо покопатись у старих валізах, то точно знайдете щось із цього списку.