Лілія Подкопаєва показала сина: як виглядає хлопець, якого 18 років назад взяли з дитбудинку

Відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва стала прикладом материнства, усиновивши маленького хлопчика. Як пройшов цей шлях для їхньої родини та які зміни відбулися в житті Лілії та її сина?

Олімпійська чемпіонка та одна з найвідоміших українських гімнасток Лілія Подкопаєва не лише досягла успіхів на спортивній арені, але й стала зразковою матір’ю. Довгий час спортсменка не могла завагітніти, тож родина ухвалила важливе рішення — усиновити шестимісячного хлопчика, на ім’я Вадим. Це було нелегке, але свідоме рішення, дати родинне тепло дитині, яка залишилася без підтримки близьких.

Згодом у сім’ї Подкопаєвої з’явилося ще двоє дітей, що лише зміцнило їхній зв’язок. Напевно доля винагородила родину за рішення покращити життя хлопчика. От і як не вірити після такого в карму?

Лілія Подкопаєва показала, як зараз виглядає її прийомний син
Лілія Подкопаєва показала, як зараз виглядає її прийомний син

За роки Вадим сильно подорослішав і перетворився на самостійного молодого чоловіка. Цього року він завершив навчання в школі та вступив до закордонного університету, ставши одним із найкращих абітурієнтів. Новина про його вступ стала справжнім приводом для гордості матері, й Лілія не змогла не поділитися цією подією зі своїми підписниками в соцмережах.

“Спостерігаючи, як мій син прощається зі школою, я розуміла, наскільки швидко минає час. Ці незабутні миті, сповнені любові й надії, назавжди залишаться у моїй пам’яті як один із найважливіших моментів нашого життя,” – написала жінка у своїй публікації.

Лілія Подкопаєва показала, як зараз виглядає її прийомний син
Лілія Подкопаєва показала, як зараз виглядає її прийомний син

Наразі Вадим продовжує свій шлях за кордоном, здобуваючи вищу освіту. І хоча він далеко від рідного дому, підтримка Лілії завжди з ним, як і незламний зв’язок, який з’явився ще в перші дні їхнього спільного життя. Ця історія нагадує про те, що справжня сім’я — це не лише кровний зв’язок, а й любов, яку ми даруємо одне одному.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.