Східні мотиви та яскраві принти: Камалія показала, як виглядає будинок, який досі оплачує Захур

Відома українська артистка Камалія прочинила двері свого розкішного маєтку та показала, як він виглядає. Такого різнобарв'я влучно поєднаних стилів ви ще не бачили.

Найбагатша співачка України Камалія та її чоловік, бізнесмен Мохаммад Захур, створили унікальний простір, що перевершує звичайні уявлення про розкіш. Їхній будинок у Бучі – це не просто житло, а справжнє мистецьке втілення мрії, яке відображає статус і творчий потенціал пари.

Резиденція займає три поверхи й вражає своїм естетичним дизайном, в якому переплітаються елементи бароко, класики та сучасного постмодерну. Особливу увагу привертають антикварні скульптури, рідкісні картини в золочених рамах та інші дорогі предмети мистецтва, які наповнюють кожен куточок цього величного простору. Кожен елемент інтер’єру, розроблений Камалією, говорить про її вишуканий смак та прагнення долучитися до прекрасного.

Камалія показала, як виглядає її розкішний будинок
Камалія показала, як виглядає її розкішний будинок

Однак, з початком повномасштабної війни в Україні подружжя вирішило переїхати до Великобританії, залишивши цей розкішний маєток. Однак сімейне життя дало тріщину. Камалія не змогла знайти підхід до старшої доньки мільярдера, з якою родина мешкала, а Захур не став втручатися у конфлікт та заступатися за кохану. Після розлучення артистка повернулася в будинок сама, а її донечки-двійнятка залишилися з батьком за кордоном.

Камалія показала, як виглядає її розкішний будинок
Камалія показала, як виглядає її розкішний будинок

Але розкіш не обмежується лише зовнішнім виглядом маєтку. За кулісами цього шедевру працює ціла команда фахівців – кухарі, особисті помічники, гардеробники, покоївки, водії та садівники. Загалом, у будинку працює 20 спеціалістів, які забезпечують бездоганний порядок і комфорт. Залишається лише зазначити, що фінансування утримання цього розкішного простору все ще здійснює Мохаммад Захур.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.