Катя Велика, Анатолій Цуперяк та інші: що стало з найхаризматичнішими героями “МастерШеф”

За 14 сезонів у проєкті встигло взяти участь сотні кулінарів, але найбільше телеглядачам запам'яталися Анатолій Цуперяк, Катерина Велика та Ліза Глінська. Як склалося їхнє життя після шоу?

Восени 2024 року стартував 14-й сезон “МастерШеф”, на який за право боротися за звання найкращого кухаря-любителя країни з’їхалися сотні кулінарів з усіх куточків України, а деякі навіть примчали з-за кордону. Зазначимо, що за час існування шоу у відбірному турі брали участь тисячі людей, десятки стали учасниками проєкту, серед яких особливо виділялися кілька найяскравіших та харизматичних особистостей. Як склалася їхня доля після шоу?

Ліза Глінська

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком
Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

Скромна дівчина, яка тільки-но переїхала до Києва, Ліза Глінська стала переможницею другого сезону. Після закінчення шоу вона пройшла курс у престижній французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, пройшла стажування до найкращих кондитерських Парижа та повернулася до України. Глінська почала вести майстер-класи, відкрила власний Ютуб-канал та випустила кілька книг, у яких ділилася власним досвідом. Також дівчина взяла участь у МастерШефі як суддя.

Ліза Глінська з МастерШеф показала, як виглядає з різними стрижками
Ліза Глінська з МастерШеф показала, як виглядає з різними стрижками

На відміну від своїх колег Глінська завжди вела дуже закритий спосіб життя і практично нічого не розповідала про особисте. У 2022 році Ліза вдруге вийшла заміж за давнього приятеля, з яким була знайома понад 20 років. Зараз вона живе у Києві разом із чоловіком та своїми улюбленими котами. Дітей у сім’ї поки що немає.

Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному та показала чоловіка

Анатолій Цуперяк

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу
Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Молодий та дуже харизматичний молодий чоловік із Закарпаття Анатолій Цуперяк привернув до себе увагу ще на відбірному турі третього сезону. Вже в наступних епізодах було зрозуміло – Анатолій стане справжньою зіркою!

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу
Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Його яскрава лексика, забавні вислови з використанням нецензурних слів відразу розліталися в Мережі і перетворювалися на меми. Зараз Анатолій, зважаючи на все, перебуває в Україні. Щоправда, останнє фото в Інстаграмі датується 2022 роком. Зовні Цуперяк не змінився.

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу
Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Катерини Велика

 Катя Велика після новини про розлучення вперше вийшла на зв'язок
Катя Велика після новини про розлучення вперше вийшла на зв’язок

Ця учасниця запам’яталася своїми екстравагантними образами, які вражали не лише телеглядачів, а й суддів та учасників шоу. Велика без кінця розповідала про розкішне життя і про чоловіка, який виконує всі його примхи. Після участі у шоу Велика народила дитину та постійно жила за кордоном.

Велика показала цікавий спортивний образ
Велика показала цікавий спортивний образ

У 2024 році найбагатша учасниця проєкту приголомшила новиною про розлучення. Зараз Велика разом із сином живе у Португалії. У її житті практично нічого не змінилося – тренування, подорожі та яскраве брендове вбрання.

Катя Велика з чоловіком та дитиною
Катя Велика з чоловіком та дитиною

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.