Мудрі очі, щира посмішка і хустинка: бабусі молдавського мачо Дана Балана виповнилося 92

Як ви уявляєте людину після 90 років? Якщо вважаєте, що від життєвої сили в такому віці не залишається ні сліду, то просто подивіться на бабусю знаменитого Дана Балана.

Сьогодні Дан Балан дуже обережно ділиться фрагментами особистого життя. Але є у житті молдавського співака такі моменти, які неможливо не показати авдиторії. День народження улюбленої бабусі — один з них. Ця подія є надзвичайно важливою для родини, тому кожен хоче особисто привітати жінку з її святом. Цьогоріч бабусі Дана виповнилося вже 92 роки.

Щоправда, краса та молодість, вочевидь, є сімейним скарбом у родині Балан, тому важко повірити, що жінці й справді вже 92. Вона виглядає значно молодшою, щиро усміхається і радіє, що близькі знову зібралися разом. Відповідними фото поділилася Людмила Балан — мама Дана, яка у свої 66 років здатна ще більше вразити молодістю та красою.

На світлинах можна помітити, що родина вирішила організувати скромне свято на подвір’ї власного будинку, розмістившись в тіні виноградників. Бабусі привезли багато квітів, а також торт із запаленими на ньому свічами-цифрами, які складаються у вік жінки. На одному з фото можна помітити Людмилу, яка обіймає свою маму. А ось Дан залишився поза кадром.

Людмила Балана показала святкування 92-річчя бабусі Дана Балана
Людмила Балана показала святкування 92-річчя бабусі Дана Балана

У власному дописі артистка не лише привітала маму з днем народження, але й подякувала Богові за неї. А ось Дан на своїй сторінці не публікував нічого, бо надає перевагу особистим привітанням. Та й надмірної уваги співак не хоче до себе привертати. Особливо після того, як його тривалий час та аж надто активно пов’язували романом з Тіною Кароль.

Сьогодні про стосунки Дана достеменно не відомо нічого. Хоча чутки вирують різні. Дехто навіть стверджує, що від давнього роману у Балана вже є дорослий син. Але оскільки його ніхто не бачив, говорити про правдивість таких чуток не доводиться.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.