У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.

Олександра Усика завжди рухала вперед любов до України, стосунки з власною командою, його християнська віра. Але найбільше сил абсолютний чемпіон черпає у власній родині. У першу чергу це стосується його неймовірної дружини Катерини, чиєю красою захоплюється настільки ж сильно, як і спортивним досягненнями Олександра. І це не даремно! У дівчини надзвичайно красива зовнішність, яку не потрібно ховати за шарами косметики.

Дружина Олександра Усика Катерина показала свою природну красу без фільтрів
Дружина Олександра Усика Катерина показала свою природну красу без фільтрів

У цьому можна було переконатися завдяки новим світлинам, які опублікувала Катя. Вона є прихильницею натуральної краси, тому зазвичай робить дуже легкий макіяж, а часто навіть обходиться без нього. Також дружина Олександра може похвалитися розкішним волоссям. Та й загалом її зовнішність багатьом шанувальникам нагадує модельні параметри.

До слова, дивлячись на красиву та струнку Катерину не забувайте про те, що дівчина вже 4 рази ставала мамою! Найстаршою серед дітей спортсмена є донька Єлизавета. Двоє синів Кирило та Михайло народилися у 2013 та 2015 роках відповідно. А на початку 2024 родина Усиків оголосила про ще одне поповнення — донечкою, яку назвали Марією. Також цьогоріч Олександр і Катя відзначають кришталеве весілля — 15 років подружнього життя.

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик зі своїми доньками
Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик зі своїми доньками

До слова, діти боксера теж захоплюються спортом. Нещодавно спортсмен навіть хвалився золотими медалями, які завоювали його сини. Вони також обожнюють бойові мистецтва, але обрали не бокс, а дзюдо. Катерина та Олександр дуже пишаються своїми дітьми й завжди охоче хваляться їхніми досягненнями у власних соціальних мережах. Нагадаємо також, що Усик також захоплюється футболом та має професійний контракт з ФК “Полісся”.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

Народила двох від пластичного хірурга: Слава Камінська з “НеАнгелів” показала доньку і сина

Популярна українська співачка Слава Камінська показала, як виглядають її діти, яких вона народила у минулому шлюбі з Едгаром Камінським.