Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Не так давно Христина Соловій розповіла про свою поїздку до Сполучених Штатів Америки. Виконавиця досить довго знаходилася в Україні, давала концерти у найвіддаленіших куточках. І, звичайно, не боялася рушати у місця небезпечні заради захисників.

Втім, зараз зірка проводить час із задоволенням разом зі своїми добрими знайомими, що нині проживають в Америці, а також з новими людьми, з якими її звела нині доля.

Христина Соловій показала чоловіка, з яким проводить час в Штатах

Христина Соловій публічно показала, як вона робить уколи чоловіку
Христина Соловій показала чоловіка, з яким проводить час в Штатах

Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжим кадри, на якому постала з немолодим, але вельми симпатичним чоловіком.

У дописі до публікації автор, який імовірно і являється героєм на фото, виразив своє захоплення українською виконавицею та розповів своїм читачам про її діяльність.

Христина Соловій в свою чергу опублікувала дану публікацію у себе в stories, привернувши до неї більше уваги. В коментарях підписники також не скупилися на компліменти для артистки.

Нагадуємо, що цього року Христина Соловій повідомила про припинення співпраці зі Святославом Вакарчуком. Власне, між продюсером та його підопічною нарешті сплив контракт.

Раніше співачка розповідала, що відчувала сильно залежність від творчого підходу до створення композицій Святослава Вакарчука, і хотіла більше свободи в цьому плані, яку врешті-решт отримала. Однак, це стало своєрідною перепоною у її спілкуванні із самим музикантом. Зірка відчула охолодження стосунків. Окрім того, після завершення їхньої співпраці виконавиця залишилася винною йому і має віддати доволі великий борг. Тим не менш, ніякого конфлікту між ними немає, і Христина планує наступні декілька років виплатити дану суму.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.

Народила двох від пластичного хірурга: Слава Камінська з “НеАнгелів” показала доньку і сина

Популярна українська співачка Слава Камінська показала, як виглядають її діти, яких вона народила у минулому шлюбі з Едгаром Камінським.