Павлу Зіброву дали вибрати між Олею Поляковою і Тіною Кароль, а він захотів Настю Каменських

67-річний Павло Зібров розкрив всі свої секрети щодо всіх відомих співачок. Найбільше йому подобається Настя Каменських, але перед однією "Ірочкою" не вистояв ніхто.

Легендарний український естрадний співак і композитор, 67-річний Павло Зібров, відверто зізнався про те, що йому до-вподоби така співачка, як Настя Каменських. Це сталося під час того, як він перебував у студії “Радіо П’ятниця” та приймав участь в їхній постійній рубриці “Кому шо?” (Кого обере Павло Зібров).

Ведучий радіостанції запитав його, кого б він обрав: Олю Полякову чи Тіну Кароль. Павло Зібров відкинув голову назад і з величезною насолодою і натхненням промовив: “Каменських”. Відео того, як співак зізнався в своїх вподобаннях з’явилося на сторінці “Радіо П’ятниця” в соцмережі Instagram.

Павло Зібров публічно звернувся до Алли Кудлай з подякою
Павло Зібров публічно звернувся до Алли Кудлай з подякою

Далі було ще цікавіше, адже Павлу Зіброву запропонували обрати між Настею Каменських і Олею Поляковою, він обрав перший варіант. Потім його запитали: а якщо Настя Каменських чи Тіна Кароль? Він знов сказав: “Каменських”. А коли вже питання дійшло до того: Настя Каменських чи Олександра Заріцька (вона ж KAZKA), то він надав перевагу Заріцькій. А далі взагалі просто понеслось, тому що, на заміну Заріцькій око Павло Зіброва “впало” на відому блогерку та співачку Анну Трінчер.

Далі позицію тримала Анна Трінчер, як це було на самому початку з Настею Каменських. Павло Зібров надав перевагу Трінчер у порівнянні з Іриною Федишин, Альоною Омаргалієвою. А ось перед ким поступилася своєю передовою позицією Анна Трінчер, так це перед Іриною Білик. Останню Павло Зібров навіть назвав: “Ірочка…”. І в результаті всього цього перемогла саме Ірина Білик.

Це відео та пост неабияк сподобався та розважив користувачів Instagram і всіх підписників “Радіо П’ятниця”. У коментарях вони зазначають, що Павло Зібров є просто легендарним співаком і загалом, він великий молодець. Також всі жадають якомога частіше бачити його в якихось нових проєктах, на концертах і загалом у медійному просторі.

Схожі статті

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує публікувати душевні, життєві та щирі пости в своєму Instagram. Відомо, як чоловік живе разом із своїми домашніми улюбленцями, але вже без коханої Руслани Писанки.

“Це було не життя…”: дружина Віктора Павлика раптово потрапила до лікарні – що сталося

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова стурбувала шанувальників тривожним повідомленням із лікарняної палати. Писати почала ще вночі, а зранку вже вийшла на зв'язок.

Не дає забути: екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова розповіла про почуття до нього

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова прокоментувала стосунки з ним та вразила зізнанням. Що на даний момент між екс-подружжям?

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.