“Це було не життя…”: дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні – що сталося

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова стурбувала шанувальників тривожним повідомленням із лікарняної палати. Писати почала ще вночі, а зранку вже вийшла на зв'язок.

Четверта дружина Віктора Павліка – блогерка Катерина Репяхова завжди була відверта зі своїми підписниками та розповідала їм у всіх подробицях про все, що відбувається у її житті. Дівчина не випускає телефон із рук навіть у найекстремальніші моменти. Так, пізно ввечері Репяхова написала тривожне повідомлення на чорному тлі про те, що у неї почався гострий приступ циститу – це її хронічне захворювання, з яким вона бореться багато років. Насамперед дружина Павліка наголосила, що їй дуже больно психологічно, адже вона 5 років перебувала в ремісії.

Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні
Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні

Жодні ліки не допомагали, тому в сім’ї ухвалили рішення про госпіталізацію. Вже вранці блогерка вийшла в ефір із лікарняної палати та все докладно роз’яснила. Справа в тому, що Катерина вже багато років бореться зі своєю хронічною недугою, яка дуже сильно впливала на її якість життя. Вона шукала лікування по всьому світу та знайшла у Німеччині. Шість із половиною років тому дружина Павліка зробила перше щеплення від циститу і п’ять років перебувала в ремісії, проте через нервовий стрес, як вона вважає, хвороба знову повернулася у гостру фазу.

Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні
Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні

Нагадаємо, що у 2024 році дружина Павліка почала активно займатися обстеженням сина Михасика, який до трьох років практично не розмовляв та мав певні проблеми з координацією рухів. Вона водила хлопчика всіма клініками в Україні і навіть вивозила на обстеження до Ізраїлю, здавала десятки аналізів і тестів, у тому числі генетичний, який показав щось таке, що ввело Катерину в сильний стрес.

Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні
Дружина Віктора Павліка раптово потрапила до лікарні

“Так сильно я тоді перенервувала, що зараз моє здоров’я просто полетіло. Бережіть свою нервову систему, як можете”, – написала Репяхова з лікарняної палати.

Нагадаємо, що навесні 2024 року Віктору Павліку було проведено серйозну операцію на серці. Декілька днів його дружина тримала інтригу, а потім оприлюднила цілий “кліп” у якому розповіла про все пережите. Тоді багато підписників засудили Репяхову. Користувачі не розуміли, як у такі моменти можна було взагалі взяти до рук камеру.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Дружина Юрія Ткача забрала доньку і залишила його самого в Україні: що послужило причиною

Дружина Юрія Ткача забрала їхню 10-річну доньку Єлизавету і залишила його самого в Україні. Що насправді послужило причиною? Деталі в нашому матеріалі.

У нього 8 мільйонів, і це не те, про що ви подумали: чим багатий Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський охоче хизується своїм бізнесом та прибутками. Але як саме він розбагатів за ці 10 років? Деталі в нашому матеріалі.

“Треба жити та радіти життю”: Таїсія Повалій вийшла на зв’язок із Москви, де тепер живе

У минулому українська співачка, а зараз просто Таїсія Повалій, яка разом із чоловіком Ігорем Ліхутою втекла з рідної країни кілька років тому, знов вийшла в ефір із "гучними" заявами.

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує публікувати душевні, життєві та щирі пости в своєму Instagram. Відомо, як чоловік живе разом із своїми домашніми улюбленцями, але вже без коханої Руслани Писанки.

Не дає забути: екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова розповіла про почуття до нього

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова прокоментувала стосунки з ним та вразила зізнанням. Що на даний момент між екс-подружжям?

Павлу Зіброву дали вибрати між Олею Поляковою і Тіною Кароль, а він захотів Настю Каменських

67-річний Павло Зібров розкрив всі свої секрети щодо всіх відомих співачок. Найбільше йому подобається Настя Каменських, але перед однією "Ірочкою" не вистояв ніхто.