Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Батько Даші Малаховвої Віталій помер 3 роки тому. Для української телеведучої це стало справжнім ударом та випробуванням. Але все ж таки вона попрощалася з рідною людиною та продовжувала жити. Окрім того, у її чоловіка також були проблеми зі здоров’ям.

Принаймні, журналістка завжди могла похизуватися дружньою родиною. Адже окрім в наявності в неї любих дітей, коханого чоловіка, в її житті також присутній колишній, який налагоджує стосунки зі своїми спадкоємцями і не проти зайвий раз зайти у гості до нової сім’ї екс-дружини.

Даша Малахова вперше показала, як змінилася за 3 роки життя без батька

 Даша Малахова показала молодшого на 10 років чоловіка
Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька

Хоча біль від втрати тата у Даші не минав, вона не так вже й часто про нього говорила на публіку. Так як нещодавно стало відомо про пошану, яку йому віддали, Малахова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, в якій показала, як зараз виглядає вона, а також її син.

У дописі до публікації Даша вразила зізнанням про те, що досі не можу розлучитися з прахом батька, і він на даний момент знаходиться в неї в домі.

“Зараз прах тата у мене вдома, я все ще не можу з ним розлучитися. Це буде вже три роки… Але мені так добре, і дітям так добре. Ми не можемо з ним розлучитися, нам з ним добре. Коли мені говорять “Відпусти!”, Я не хочу відпускати”, – поділилася Малахова.

Даша Малахова вперше показала, як змінилася за 3 роки життя без батька

Після новини про те, що театр на Подолі буде названий на його честь, адже саме він його заснував, Даша Малахова зізналася, що для неї це дуже цінний жест. І не тільки через вшановану пам’ять, але і тому, що вона дуже любила свого батька і неймовірно за ним сумує.

Примітно, що попри останні події та дуже важкі обставини Даша Малахова виглядає прекрасно, має білосніжну шкіру, ніжний погляд та стильно одягається.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.