“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Після перемоги у головному вокальному конкурсі країни молодому та дуже талановитому вокалісту з маленького села Садки Тернопільської області Роману Сасанчину пророкували карколомну кар’єру. Тим більше, що юному самородку було дано хороший старт в особі багатотисячної аудиторії шанувальників, які б із задоволенням ходили на його концерти. Також було вирішено питання з проживанням у Києві – як приз Роман отримав квартиру в столиці, але вже незабаром стало відомо, що 19-річний переможець Голосу став батьком і одружився з 23-річною блогеркою на ім’я Іванна.

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього
Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього

Спочатку все було чудово – пара насолоджувалася сімейним життям і разом виховували дочку Елізабет, проте через кілька місяців дружина Сасанчина стала виходити в ефір свого Інстаграма і скаржитися на молодого чоловіка, який, за її словами, поводиться безвідповідально і не допомагає з дитиною. Іванна навіть повідомила, що має намір розлучитися, проте за кілька місяців стало відомо, що Сасанчини повінчалися.

Роман та Іванна Сасанчин повінчалися
Роман та Іванна Сасанчин повінчалися

Певний час було затишшя, проте потім з’явилися нові повідомлення від Іванни, яка знову публічно дорікала молодому чоловікові і знову загрожувала розлученням. Одним із останніх постів Іванни на тему сімейних розборок став пост, у якому вона повідомляла, що більше не може приховувати свою ненависть, що дуже втомилася і тримається з останніх сил.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про складнощі сімейного життя

Тиждень тому, після того, як шанувальники звернули увагу на відсутність спільних фото Сасанчин, Іванна повідомила, що в сім’ї нова криза у відносинах. Проте більше стурбувало її останнє відео у “сториз”, на якому 26-річна дружина Сасанчина повідомляє, що ухвалила для себе дуже важливе рішення, яке вона завжди боялася і після якого її життя кардинально зміниться.

“Я готова до всього, що буде далі і я більше нічого не боюся”, – каже на камеру Іванна.

Після цього в Інстаграм з’являється цей пост.

Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення
Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення

Що саме за рішення, Іванна не уточнила, проте дуже схоже на те, що дівчина знову збирається розлучатися. Щодо Романа Сасанчина, то на сторінці 22-річного співака не з’явилося жодного повідомлення.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков більше не може приховувати свого щастя і нарешті показав романтичне фото із жінкою, з якою хоче прожити решту свого життя.