43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, регулярно ділячись моментами з їхнього життя на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно вона опублікувала фото зі своєю середньою донькою Поліною, якій всього шість років. На знімку обидві з’явилися в однакових образах, що стало чудовим приводом для запитання до підписників про їхню схожість.

Лілія з’явилася в оверсайзній чорній куртці, доповненій чорним светром, білими штанами та чорними черевиками від престижного бренду “Prada”. Завершував її образ стильний аксесуар – сумка від “Chanel”. Поліна, хоч і була одягнена в такі ж речі, які належать мамі, але виглядала мило у більш великих розмірах, які явно призначалися не для її віку. Незважаючи на різницю в розмірах, мати і донька виглядали однаково.

Лілія Ребрик показалась разом зі своєю донькою в одному образі. Фото з Instagram @liliia.rebrik
Лілія Ребрик показалась разом зі своєю донькою в одному образі. Фото з Instagram @liliia.rebrik

Вони обидві мають світле волосся, що неабияк кидається в очі. Лілія вирішила залучити своїх підписників до інтерактивного обговорення, запитавши, чи вважають вони, що мати і донька схожі. Більшість підписників – близько 75 відсотків, висловили свою думку, що схожість між ними дійсно є.

Нагадаємо, що нещодавно найменшій доньці Адель виповнилося 7 місяців. Для цієї нагоди Лілія обрала для малечі стильний ромпер з пишними рукавами, доповнивши образ мереживним тюрбаном з бантом. Проте найбільшою родзинкою вбрання стали колготки тілесного кольору, які вперше з’явилися в гардеробі Аделіни. Лілія підкреслила у своєму підписі, що ці прозорі колготки стали дебютом для її доньки.

Лілія Ребрик показалась разом зі своєю донькою в одному образі. Фото з Instagram @liliia.rebrik
Лілія Ребрик показалась разом зі своєю донькою в одному образі. Фото з Instagram @liliia.rebrik

Лілія Ребрик виховує трьох доньок. З огляду на цю активну родину, знаменитій мамі доводиться регулярно відвідувати дитячі магазини та оновлювати гардероб для всіх своїх дочок.

Схожі статті

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.