Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

Дружина популярного шоумена та коміка Володимира Остапчука, 24-річна Катерина Полтавська, презентувала новий образ на цю осінь. Це в міру теплий светр з італійської пряжі, який можна одягнути під будь-яку куртку, пальто, жилетку, пуховик чи шубку. Він немає високої горловини, але сплетений таким чином, що обережно прилягає до самої шиї. Саме тому, його легко комплектувати з безліччю варіантів верхнього одягу. Також, якщо на дворі “плаваюча” погода: то зранку досить прохолодно, а вдень вже жарко, у такому светрі буде самий баланс: і не холодно, і “не парко”.

За словами Катерини Остапчук, це не просто светр, це італійська пряжа, кожен принт якого лімітований. Це вбереже модниць від того, що в когось може ще бути такий самий светр, мається на увазі, що з таким самим візерунком. Дружина шоумена підкреслила, що буває таке, що в кожного зустрічного схожі, або однакові светри, ніби їх люди не купували, а десь просто отримали. Дані светри у світі моди називають пуловерами (плечові вироби з трикотажу, які одягаються через голову).

Дружина Володимира Остапчука показала, яка італійська пряжа нині в моді
Дружина Володимира Остапчука показала, яка італійська пряжа нині в моді

Катерина Остапчук планує, що коли незабаром народиться її син Тимофій, то вона і йому замовить такі светри на зиму. Нині, такі светри поки що носитиме вона сама. Ці вироби такі просторі, що у них навіть непомітно вагітний животик Катерини Полтавської. Також вона показала, як Володимир Остапчук допомагає їй зав’язувати шнурки. В принципі, вона ще може робити це самостійно, але вважає, що навіщо, якщо це може робити шоумен.

Вагітність у Катерини Остапчук проходить, як вона сама зазначає, невгамовно. Насамперед тому, що її син Тім поводить себе досить активно і часто навіть будить її рано вранці. Чим ближче до пологів, тим більше дружина шоумена починає нервуватися і перейматися за все, що на неї чекає попереду. 37 тижнів вагітності у неї припадає вже станом на 1 грудня. А це вже вважається повністю доношеною вагітністю і в будь-який момент можуть початися пологи.

Схожі статті

Таїсія Миколаївна Повалій несподівано висловилася про Аллу Пугачову: “Ми всі ходимо під Богом”

Таїсія Повалій після багатьох місяців мовчання знову заговорила і на цей раз висловилася про Аллу Пугачову, яка покинула Москву та обрала Ізраїль

Володимир Дантес повністю вбрався в осінній образ: кучері під шапкою навіть в машині

36-річний Володимир Дантес, як і більшість українців, уже одягнув светр і шапку. Співак показав, який осінній образ обрав і як нині виглядає загалом.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як робить генеральне прибирання їх усиновлений син

Поки дружина знаменитого телеведучого Тімура Мірошниченка була за "старшу", їх 3-річний усиновлений син Марсель робив генеральне прибирання. У хлопчика добре все виходить.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Слава Камінська занесла екс-чоловіка в “чорний список”

Слава Камінська вже двічі була одружена та наразі має потенційного нареченого, але що відомо про батька її двох дітей - чому співачка насправді розлучилась з Едгаром?

Знову взявся за старе: чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

Поки молода дружина вирішує свої проблеми, 58-річний Віктор Павлік згадав, що витворював, коли був ще зовсім молодим. Катя Репяхова ще тоді не народилась.

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.