Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.

Відомий та незмінний телеведучий романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як це воно, коли людині виповнюється 41 рік. Насамперед, про це його запитала кохана дружина Христина Решетнік, яка оприлюднила все це в своїй stories у соцмережі Instagram. Григорій Решетнік жартома і тремтячим голосом відповів, що почуває себе стареньким чоловіком, але головне те, що в нього молода дружина.

За словами Христини Решетнік, вона вважає, що її чоловік не старий, що насправді, він ще досить молодий і класний. І вона побажала йому, щоб він ніколи не почував себе старим, навіть коли йому буде 100 років. Навіть, коли він дійсно буде труситися від старості, щоб ніколи насправді себе так не почував. Так, у свої 41 рік шоумен разом із дружиною, без своїх трьох синів, відправилися відпочити в готель і провести час разом. У свої роки на сніданок вони обрали звичайну яєчню з хлібом.

“Зайчику, як воно, коли тобі 41 “, – саме так звернулася до Григорія Решетніка його дружина з таким вельми делікатним питанням.

Григорій Решетнік зізнався, як почуває себе в свій 41 день народження
Григорій Решетнік зізнався, як почуває себе в свій 41 день народження

Сам же Григорій Решетнік про свій вік і день народження зазначив, що це дуже класний і свідомий вік. Багато чого вже зроблено, а чогось хочеться ще. Насамперед, він вдячний долі та Богу за все, що нині має, оскільки почуває себе дуже щасливою людиною. Також він вірить в те, що справжнє щастя ще буде попереду, коли наша країна здобуде перемогу. Він вдячний усім захисникам за те, що сьогодні він має можливість жити, працювати та допомагати.

Безумовну любов та повагу Григорій Решетнік висловив своїй родині, друзям і колегам. Він мріє про те, аби кожна людина була щасливою. Від щирого серця бажає всім щастя і всіх дуже сильно обіймає. Отримав вчора шоумен величезну кількість привітань з днем народження та найкращі побажання з таким великим днем.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Притулу образила двічі, а Педана? Ведучий розповів, чому не спілкується з Ольгою Фреймут

Зіркова дружба, як і зіркові романи, привертає багато уваги. Ще більше уваги привертає той факт, що дружба раптово закінчилася. То що ж сталося між Олею Фреймут та Олександром Педаном?