Високий, стильний і молодший за Меладзе: як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої

У Мережу злили фотографії Віри Брежнєвої з її передбачуваним чоловіком. Що відомо про нового обранця співачки? Блогер розкрив цікаві деталі, про які не заведено говорити.

Незабаром після розлучення з Костянтином Меладзе, співачка Віра Брежнєва зізналася, що в неї “новий роман”, щоправда, поки що лише із собою. Проте днями стало відомо, що артистка, можливо, щось недомовляє. Так, у Мережі з’явилася інформація, що 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман із якимось забезпеченим та впливовим чоловіком. Про це розповів скандальний блогер Богдан Беспалов.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

Посилаючись на інформацію, отриману від власних джерел, головний пліткар України, стверджує, що співачка не просто зустрічається з чоловіком, а й живе в його квартирі, коли приїжджає до Києва. За словами Беспалова, обранець зірки багатий і обертається у колах політиків та представників великого бізнесу, а також має непогані зв’язки у шоубізнесі.

Як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої
Як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої

Зі своїм гаданим коханим, як стверджує блогер, Брежнєва відвідала один з ювілейних концертів “Океану Ельзи”. На фотографіях, які розповсюдилися в Мережі, співачка була знята з високим чоловіком спортивної статури, який був явно молодший за 61-річного Костянтина Меладзе. Він був одягнений у темні штани, куртку та кепку, картату сорочку та білі кросівки. Віра теж намагалася не привертати до себе уваги та з’явилася на концерті в окулярах, чорному довгому пальті, штанях та кедах. Важлива деталь – не нею теж була картата сорочка.

Як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої Фото: bespalovmedia
Як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої Фото: bespalovmedia

Парочка мило спілкувалась і явно отримувала від цього задоволення.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва була одружена тричі. У першому цивільному шлюбі з Віталієм Войченком артистка прожила недовго, але встигла народити свою старшу доньку Соню. Другий та вже офіційний шлюб співачка уклала з відомим олігархом Михайлом Кіперманом, якому народила другу дочку Сару. Ще перебуваючи у шлюбі, співачка закрутила роман із продюсером “ВІА-Гри” Костянтином Меладзе. Їхній таємний зв’язок тривав близько 10 років, перш ніж пара офіційно оформила шлюб. Через 8 років Меладзе та Брежнєва розлучилися.

Схожі статті

Під час розлучення з Дзідзьо промовчала про головне: що приховує колишня дружина співака?

Під час процесу завершення шлюбу з Дзідзьо Славія промовчала про головне. Що насправді приховує колишня дружина співака? Співачка не змогла залишити все в минулому.

42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм: не Меладзе і Кіперманом єдиними

Не так давно завершилася історія кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе, а співачка вже засвітилася з іншим багатієм. І в них роман! Хто ж він?

Що відомо про дітей Андрія Данилка? Їх не бачили фанати, але бачили сусіди – двоє хлопчиків

Відомий український артист Андрій Данилко ніколи не ділився успіхами в сімейній сфері. Чи насправді чоловікові не щастить, або він просто приховує деталі?

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком: “Ми разом”

Тоня Матвієнко розповіла, що думає про чутки на рахунок свого роману з іншим відомим виконавцем. Чоловік Арсен Мірзоян ситуацію не коментує.

Куди зникла Софія Ротару? В Україні з’являється тільки біля могили чоловіка 2 рази на рік

Куди насправді поділася легенда української естради Софія Ротару і чи дійсно вона давно виїхала за кордон? Усі відповіді лежать на поверхні.