Володимир Дантес повністю вбрався в осінній образ: кучері під шапкою навіть в машині

36-річний Володимир Дантес, як і більшість українців, уже одягнув светр і шапку. Співак показав, який осінній образ обрав і як нині виглядає загалом.

Відомий колишній чоловік співачки Наді Дорофєєвої і теперішній чоловік відомої рестораторки Даші Кацуріної, 36-річний співак Володимир Дантес, уже повністю вбрався в осінній образ. Він показав себе в новому светрі, новій шапці і в гарних окулярах за кермом свого автомобіля. Свій новий осінній образ-2024 він презентував у відео, яке виклав в свою stories у соцмережі Instagram.

За словами Володимира Дантеса, він прокинувся, подивився за вікно, звернув увагу на стовпчики термометра і побачив, що вони показують лише один градус тепла. Коли через 10 хвилин він вийшов на прогулянку зі своїм песиком, до речі, ще було темно, то вже почало теплішати. Ще він досить радий тому, що прийшла осінь. Він сфотографував осінній світанок і підписав свою світлину наступними словами: “Нарешті осінь прийшла”. Під час того, як Дантес вигулював свого улюбленця, на відео було помітно, що його ніс досить сильно почервонів. Ось так можна і вираховувати, яка нині температура повітря зранку.

Володимир Дантес показав, який одяг обрав для цієї осені
Володимир Дантес показав, який одяг обрав для цієї осені

Вирушаючи у справах нині Володимир Дантес обирає для цього білий гарний в’язаний светр (пуловер), який він одягнув поверх, або білої футболки, або імовірніше всього, що майки. В’язану шапку він обрав темно коричневого кольору. А під неї підібрав навіть оправу для своїх окулярів: вона чорно-коричневого відтінку, ніби леопардовий принт. Як відомо, до осені співак ставиться дуже серйозно, як до свого здоров’я. Розуміючи, що нині хворіють чимало людей, він робить собі навіть вітамінні крапельниці, щоб максимально вітамінізувати свій організм і підтримати свій імунітет.

Схожі статті

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?