Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Оля Полякова неодноразово розповідала про початок своїх стосунків з Вадимом буряковськийм. А правда полягає в тому, що зустрічатися вона почала з одруженим чоловіком, якого вдома чекала дружина. І єдине, що давало полегшення співачці, яка усвідомлювала, що стала коханкою — це відсутність у пари дітей.

Окрім того, Оля Полякова розповідала, що одразу поставила питання як то говориться ребром і попросила Вадима обирати між нею та законною благовірної. Так, людиною, що стала між двома жінками був саме нинішній чоловік Олі Вадим Буряковський.

Оля Полякова розповіла, як стала коханкою одруженого чоловіка

Оля Полякова повідомила, чому переїхала від чоловіка в окрему квартиру
Оля Полякова розповіла, як стала коханкою одруженого чоловіка

Вельми скоро у пари народилася дочка. Вадим на той момент вже дуже хотів дітей, тому був надзвичайно радий звістці про те, що в його житті з’явиться маленька принцеса. Тоді Оля Полякова ще не була нікому відомою, хоча до цього робила спроби стати співачкою.

До речі, познайомилися вони саме тоді, коли Оля була на сцені. Поляково запросили виступати на корпоратив, а там був присутнім Вадим. Після концерту її запросили приєднатися до святкового столу, і вона підкорила одруженого підприємця своїми жартами, харизмою, і красою, якої в неї хоч відбавляй.

Співачка Оля Полякова з коханим Вадимом Буряковським у молодості
Оля Полякова розповіла, як стала коханкою одруженого чоловіка

І поки інші зірки навколо закохувалися, одружувалися та розлучалися, ці двоє завжди були разом.

Цікаво, що їм довелося пережити і немало скандалів. Наприклад, не так давно Влад Міцкевич заявив, що в нього нібито був роман з артисткою. Спочатку Оля публічно спростувала дану інформацію, а пізніше Вадим вийшов на зв’язок та продемонстрував повний спокій та задоволення своїм життям, таким чином давши зрозуміти, що в родині все добре і ніяких проблем між подружжям немає.

Їхні дочки вже підросли, і старша Марія отримує освіту в Сполучених Штатах Америки, Аліса не так давно повернулася з Великобританії.

Схожі статті

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?