Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Незважаючи на те, що Христина Горняк вже давно у розлученні з шоуменом Володимиром Остапчуком, блогерка не втрачає нагоди зайвий раз підколоти колишнього чоловіка, який, до речі, вже щасливо одружений і перебуває в очікуванні третьої дитини.

Христина Горняк з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком
Христина Горняк з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком

Так, на черговому сеансі лазерної епіляції молода жінка зробила фотографію, де продемонструвала свої красиві гладкі ноги. У коментарі до знімку ексдружина Остапчука пригадала скандальну ситуацію, в яку загримів її колишній торік. Зокрема, коли у програмі “Мекнув – питайте” шоумен заявив, що зовнішність жінки, яка не робить депіляцію у всіх місцях, на його думку, не може бути оцінена на 10 балів.

Христина не могла прогаяти такий шанс і написала, що вона точно 10 з 10, бо “гладенька скрізь”, причому 38-річна Горняк підкреслила, що робить депіляцію на тілі, не тому, що хтось дозволяє собі роздавати оцінки, а суто за власним бажанням. І хоча блогерка не називала імен, усім стало зрозуміло, що говорить вона про Остапчука.

Христина Остапчук показала, які процедури регулярно робить у салоні
Христина Остапчук показала, які процедури регулярно робить у салоні

Нагадаємо, що Христина Горняк – друга дружина Володимира Остапчука. Їхні стосунки стали стрімко розвиватися одразу після розлучення шоумена з Оленою Войченко, з якою у ведучого вже було двоє дітей. Сімейне життя було яскравим, але недовгим. Вже за два роки стало відомо, що Остапчук та Горняк розлучилися. Причини розірвання шлюбу досі невідомі. Обидва тримають її у секреті.

Однак невдовзі після розлучення з другою дружиною Володимир Остапчук став зустрічатися з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Роман також був стрімким та яскравим, а невдовзі переріс в офіційний шлюб. Зараз у сім’ї очікують на появу сина.

Дружина Володимира Остапчука відреагувала на критику в соцмережах
Дружина Володимира Остапчука відреагувала на критику в соцмережах

Схожі статті

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?