Персональний водій та квартира в столиці: Євген Клопотенко зізнався, скільки витрачає на місяць

Переможець 5-го сезону "МастерШеф" Євген Клопотенко вперше розповів, скільки коштів йому потрібно для комфортного життя в столиці. Спойлер: сума немаленька.

Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко вперше відкрито розповів про свої доходи, поділившись деталями у відвертому інтерв’ю для Слави Дьоміна. За словами кулінарного експерта, його щомісячний заробіток складає від 15 до 18 тисяч доларів, з яких близько 10 тисяч він витрачає на забезпечення комфортного способу життя.

Клопотенко зазначив, що значна частина його витрат припадає на житло та персонал, квартира в центрі столиці вартує близько 45 тисяч гривень на місяць. Крім цього, Клопотенко має особистий персонал – водія та асистента, заробітна плата яких складає близько 120 тисяч.

Євген Клопотенко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць
Євген Клопотенко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць

Вагомою статтею витрат залишається їжа, адже Євген, за його власними словами, не шкодує грошей на якісні продукти. Він зізнався, що може витратити до 8 тисяч за два дні. Чоловік розуміє, що “жирує”, проте не може нічого подіяти зі своєю жагою смачно попоїсти.

До цього додаються дрібніші витрати, як, наприклад, спортзал та хобі, які також входять у бюджет кулінара. У підсумку це складає близько 10 тисяч доларів щомісяця. Решту своїх доходів Євген зазвичай інвестує в різні проєкти, які забезпечують йому пасивний дохід. Крім цього, відомий ресторатор наголосив, що протягом останніх п’яти років він активно інвестував у розвиток свого іміджу та впізнаваність.

“Я вклався у своє обличчя, щоб зробити себе впізнаваним і почати капіталізувати цю впізнаваність”, — підкреслив Клопотенко.

Євген Клопотенко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць
Євген Клопотенко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць

Шеф володіє значними активами, включно з будинком, автомобілем, двома квартирами та мережею ресторанів. На думку Євгена, якби він вирішив продати всю свою нерухомість і бізнес, сума угоди могла б сягнути близько 20 мільйонів доларів.

Схожі статті

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.

Куди зник ведучий відомого ТВ-шоу “Піранії” Андрій Шабанов – розпочав нове життя

Телеведучий Андрій Шабанов був зіркою "Нового каналу", але неочікувано зник з телеекранів, залишивши мільйонів українців у невідомості - де він зараз?