“Він не здогадувався”: дружина Григорія Решетніка показала, як він відсвяткував своє 41-річчя

Близьке оточення відомого українського телеведучого Григорія Решетніка на честь його дня народження вирішило зробити цікавий сюрприз. Шоумен не очікував такого свята.

Блогерка Христина Решетнік, дружина відомого телеведучого Григорія Решетніка, поділилася історією про незвичайний подарунок, який чекав на її чоловіка. У четвер, шоумен святкував свій день народження, і цього разу пара вирішила провести цей особливий день у за кордоном, без зайвого галасу. Проте, щось пішло не так.

Ранок розпочався з романтично-святкового сніданку та прогулянки старовинними бульварами Праги. Подружжя насолоджувалося атмосферою міста, відчуваючи магію осінньої Чехії, яка стала ідеальним місцем для їхнього святкування. Але справжній сюрприз очікував Григорія ввечері. Його близьке оточення з України, ні сказавши Григорію ані слова, організувало вечірку-сюрприз, аби порадувати товариша. Виявилося, що Христина знала про плани друзів, адже вони надіслали її запрошення.

Дружина Григорія Решетніка показала, як ведучий відсвяткував свій день народженн
Дружина Решетніка показала, який сюрприз підготували друзі для її чоловіка

“Сказати, що Гриша був вражений – нічого не сказати. Він не міг повірити в те, що відбувається. Він нічого не знав і не здогадувався”, – розповіла Христина про емоційний момент.

За словами Христини, ця зустріч стала справжнім емоційним подарунком для іменинника, адже відчуття підтримки та тепла від рідних людей зараз особливо цінне. Його друзі подарували йому головне побажання – здійснення мрії про “маленьку принцесу”. Вечір став нагодою не лише насолодитися смачною вечерею, а й відчути єдність і тепло дружнього кола, навіть за тисячі кілометрів від дому.

Дружина Григорія Решетніка показала, як ведучий відсвяткував свій день народженн
Христина Решетніе показала, як вітали її чоловіка

Нагадаємо, раніше редактори порталу “Сенсація” розповідали, що Григорій з дружиною поїхали за кордон не просто так. Попри чималий хейт в сторону телеведучого, причина була досить вагомою. Парі пощастило стати вінчальними батьками для молодят, які нещодавно побралися.

Схожі статті

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.

Чи схожі тварини на своїх господарів? Каменських, Бадоєв та Дантес показали своїх улюбленців

З часом тварини починають переймати звички та навіть зовнішні риси господарів. Каменських, Бадоєв та Дантес поділилися фотографіями своїх улюбленців, тож пропонуємо оцінити, на скільки вони схожі.

Давно хотіла стати матір’ю: Міка Ньютон засвітилася з маленькою дитиною на руках

Відома українська співачка Міка Ньютон вийшла на зв'язок зі Сполучених Штатів Америки та показалася з маленькою дитиною на руках. Що відомо про материнство зірки?