Як виглядає новий коханий Камалії? Після його появи співачка обрала весільну сукню

Камалія так і не з'явилася перед публікою у весільній сукні, відігравши весілля з мільярдером за традиціями його країни. Але з появою нового коханого вона навіть обрала весільну сукню. Хто він?

Найбагатша співачка України Камалія завжди здавалася публіці неймовірно щасливою, адже мала все, про що мріє пересічна людина. Зірка розвивала свою кар’єру, будучи багатою, коханою та реалізованою в усіх можливих планах.

Хто би міг подумати, що декілька необережних слів зруйнують її шлюб? Але таке сталося. Після того, як мільярдер дав зрозуміти, що в пріоритет ставить свою старшу дочку співачка прийняла рішення розійтися через те, що бізнесмен відкрито це озвучив.

Камалія розповіла про свого нового коханого

Співачка Камалія розповіла, на що витрачає 70 тисяч доларів щомісяця
Камалія розповіла про свого нового коханого

Врешті-решт, у житті зірки з’явився новий коханий, чого публіка ніяк не очікувала. Так, незабаром співачка почала з’являтися на сцені у весільній сукні, а в інтерв’ю заговорила про нового бойфренда.

Цілком можливо, що з цього нічого серйозного не вийде, однак артистка виглядає вельми натхненною у зв’язку з цим.

Тим не менш, про свого обранця вона майже нічого не розповідає, і його особистість і досі залишається таємницею. Тим часом мільярдер не виходить з її життя. Вони розійшлися за шаріатом, але продовжують ділити дах, коли бізнесмен приїжджає до України, разом виховують дітей і навіть не розповідають їм про розлучення.

Саме про таку модель поведінки вони домовилися заздалегідь, її варто відмітити, що для бізнесмена це не вперше, адже раніше він так само поводився з колишньою дружиною з росії.

Як до цього ставиться новий обранець артистки залишається лише здогадуватися. Але цілком можливо, що в сім’ї кожен знайшов своє місце і всі почуваються гармонійно.

Нагадуємо, що раніше співачка розповідала про причину розлучення з чоловіком. За її словами, а в неї роками тривав конфлікт з падчеркою, а після переїзду артистки до Лондону він достиг свого апогею. Коли Камалія мала потребу у підтримці свого чоловіка, він заявив їй, що якщо постане вибір між дочкою та дружиною, він обере дочку.

Схожі статті

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.

Чи схожі тварини на своїх господарів? Каменських, Бадоєв та Дантес показали своїх улюбленців

З часом тварини починають переймати звички та навіть зовнішні риси господарів. Каменських, Бадоєв та Дантес поділилися фотографіями своїх улюбленців, тож пропонуємо оцінити, на скільки вони схожі.

“Він не здогадувався”: дружина Григорія Решетніка показала, як він відсвяткував своє 41-річчя

Близьке оточення відомого українського телеведучого Григорія Решетніка на честь його дня народження вирішило зробити цікавий сюрприз. Шоумен не очікував такого свята.

Давно хотіла стати матір’ю: Міка Ньютон засвітилася з маленькою дитиною на руках

Відома українська співачка Міка Ньютон вийшла на зв'язок зі Сполучених Штатів Америки та показалася з маленькою дитиною на руках. Що відомо про материнство зірки?

Ні, це не Інна Білоконь: Андрій Данилко не став приховувати і показав свою реальну маму

Усі знають сценічну маму Андрія Данилка, але як же виглядає його справжня - знають одиниці - Світлана Іванівна народила сина, який став відомим і в Україні, і за його межами.

Так ось, як виглядає зірковий будинок: де живе Наталка Денисенко – розкішний маєток за Києвом

Наталка Денисенко наразі проживає за містом у величезному будинку разом із сином, так як чоловік знаходиться на службі - як же виглядають апартаменти акторки?