23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Співачка Наталія Бучинська вже 23 роки перебуває у шлюбі, але протягом цього часу зберігає особисте життя в таємниці, тримаючи свого чоловіка подалі від уваги публіки. Вона вперше пояснила причини такої приватності.

Артистка зізналася, що її чоловік є військовим, і це обумовлює її бажання захистити його від медійного шуму. Вона зазначила, що як артистка має багато чого сказати, але обмеження, пов’язані з його професією, змушують її утримувати особисте життя в тіні. Натомість Наталія мріє про те, що, можливо, на ювілей своєї творчої діяльності, який відзначатиме наступного року, вона зробить крок у бік більшої відкритості.

Наталія Бучинська вперше зізналась, чому приховує свого чоловіка
Наталія Бучинська вперше зізналась, чому приховує свого чоловіка

Цікаво, що під час інтерв’ю її чоловік, Олександр, несподівано з’явився у студії запису, що стало приємним сюрпризом для Наталії. Він привітав її з ніжним букетом білих троянд, що ще раз підтвердило їхні міцні стосунки. Також чоловік придбав квіти для своєї доньки Катерини, яка залишилася поза кадром під час цього інтерв’ю. Обличчя чоловіка так і не було показано.

Як відомо, особисте життя співачки Наталії Бучинської набуло яскравих фарб саме на весіллі, адже там закрутились її романтичні стосунки з чоловіком. Вона зазначила, що це був момент, коли між ними спалахнуло кохання. Артистка вважає, що чоловік повинен відчувати, що є найкоханішим і найкращим, що важливо для підтримки стосунків, аналогічно тому, як це було під час їхнього знайомства та весільної церемонії.

Наталія Бучинська вперше зізналась, чому приховує свого чоловіка
Наталія Бучинська вперше зізналась, чому приховує свого чоловіка

Пара зустрічалася протягом трьох років, після чого Олександр зробив Наталії пропозицію. І ось подружжя вже разом понад 20 років, але обирає зберігати певні деталі свого особистого життя в таємниці.

Схожі статті

Так ось, скільки коштує його посмішка: 31-річний Alekseev назвав реальну суму своїх вінірів

Микита Alekseev кілька років тому зробив собі вініри, тож тепер його посмішку видно здалеку, адже зуби вийшли занадто білосніжними - скільки співак витратив на це задоволення?

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.

Куди зник ведучий відомого ТВ-шоу “Піранії” Андрій Шабанов – розпочав нове життя

Телеведучий Андрій Шабанов був зіркою "Нового каналу", але неочікувано зник з телеекранів, залишивши мільйонів українців у невідомості - де він зараз?