Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.

Відома телеведуча та акторка Даша Малахова поділилася з підписниками рідкісними світлинами зі своїм 12-річним сином Олівером. Крім того, жінка розповіла про його спортивні успіхи. Зіркова мама, у своєму Instagram, детально розповіла про новий етап у житті сина, який пов’язаний з його улюбленим хобі – баскетболом.

Як з’ясувалося, Олівер вже давно захоплюється грою у баскетбол, але нещодавно вирішив змінити команду та розпочати тренування в новій спортивній школі. Щоб підтримати сина в цей важливий для нього момент, Даша особисто проводжала Олівера на перше тренування.

“Олі йде на перше тренування в нову баскетбольну команду нової спортивної школи”, – зазначила ведуча у своєму сторіс.

Даша Малахова показала рідкісні фото сина
Даша Малахова показала рідкісні фото сина

Згодом Малахова поділилася радісною новиною. Олівера прийняли до нової команди. З цієї нагоди мама з сином вирішили відзначити подію у затишному ресторані, де насолодилися смачною вечерею. Під час вечері вони зробили кілька кумедних фото, на яких видно щирі усмішки та радість від спільно проведеного часу.

“Його взяли. І це просто неймовірно. Поки Матяш поїхав в Ужгород, а Сергій ловить рибу на фермі, ми залишилися вдвох”, – поділилася своїми емоціями Даша.

Даша Малахова показала рідкісні фото сина
Даша Малахова показала рідкісні фото сина

За її словами, поки старший син Матяш перебуває у подорожі до Ужгорода, а чоловік Сергій відпочиває на їхній екофермі, ловлячи рибу, Даша та Олівер вирішили скористатися нагодою провести час разом. Для Малахової цей день став особливим, адже вона змогла не лише підтримати сина у важливий для нього момент, але й насолодитися рідкісною нагодою побути вдвох.

Схожі статті

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.

Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?